2777
2789
پروانه جون درکت میکنم خیلی سخته موقعی که به مامانت نیاز داری پیشت نیست مامانم میگفت هرچقدر هم خونه مادرت بیای خوشحال میشه ولی خونه دیگران مثل خواهر یا برادر دو دفعه که بری شاید خسته بشن در خونه پدر مادر بروی بچه هاشون همیشه بازه ولی ما امیدمون رو از دست دادیم
برای شادی روح مادرم صلوات...مرسی دوستای خوبم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

رویای خیس عزیزم.چی بگم وقتی می دونم هیچی نمی تونه آرومت کنه جز گذر زمان.منم 9 ساله که بابامو از دست دادم و می دونم که هیچی جای خالیشونو پر نمی کنه.با گذشت زمان همه فراموش می کنند که تو عزیزی رو از دست دادی.فقط برات طلب صبر می کنم و آرامش عزیزم.
براش جونمم میدم... با اینکه هنوز پیشمه هر شب خوابشو میبینم... خیلی سخته .... خیلی... الان سر کارم... اشکام همینجوری داره میریزه. دو دقیقه دیگه وایسم های های گریه میکنم. ولی اینو میدونم مامان فرشته ان. چه این دنیا باشن. چه اون دنیا. همیشه هوامونو دارن....
خـــــــدا جـــونــــم... راضیــــــــم به رضـــــــــای تـــو.... [smiley]s/sm_29.gif[/smiley]
رویاى خیس عزیزم خدا مادرت را رحمت کند من هم مثل شما داغدار هستم و کاملا درکت میکنم من هم مادرم را که مثل فرشته ها بود 9ماهه که از دست داده ام میدانم خیلى سخته ادم از مادر یتیم میشه ،امیدوارم خدا به شما صبر عنایت کند و روح هر دوى مادرانمان قرین رحمت الهى آمین
مادر تمام هستى من
عزیزم براشون فاتحه فرستادم خدا رحمتشون کنه ما رو در غمت شریک بدون
به وبلاگ دخترم سر بزنین و نظر بذارین خوشحال میشیم- زینب ساداتم زمینی شد مامان فداش بشه http://seyyed_koochooloo.niniweblog.com