2777
2789
برنج رو تو پیش دستی میکشم میخورم
هلو رو باشکم خالی میخورم (معمولا صبح ها ) هم مقوی معده است هم برای بچه خوبه (پوستش خوب میشه) هم قندم رو بالا نمی بره
موز و خربزه و .. میوه های با طبیعت گرم خوب نیستن نمیخورم
سیب میخورم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام منصوره جون
دیروز رفتم دکتر واسم برای شنبه ازمایش جی تی تی داد گفته تا شنبه رژیم بگیرم بعد ازمایش بدم من روزانه دووعده برنج می خوردم صبحانه یه نان کامل می خوردم اما از دیروز کم کردم سعی کردم دیگه غذاهام بیشتر پروتئین باشه میان وعده می شه چهار مغز خورد به مقدار کم اما از دیروز گه رژیم گرفتم همش گشنمه سعی می کنم غذاهایی که فیبر داره مثل حبوبات و استفاده کنم تا جلوی ضعفم و بگیره

خدایا کمکمون کن تا نی نی هامونو صحیح و سالم بدنیا بیاریم آمین
2803
سلام دوستای خوبم

خودتونو و نی نیاتون خوبید؟؟؟

منم شکر خدا دارم خیلی جلوی خودمو میگیرم...به نظر شما دقت ایندستگاههای اندازه گیری قند چقدره؟؟؟؟

آخه من امروز ناشتا قندمو اندازه گرفتم 104 بود!!! چون با قبل از رژیمم 2 تا فرق داشت!!!!

آماندا قند ناشتات تنظیم شد؟؟!!!!

بقیه قند ها رو چند ساعت بعد از غذا بای اندازه بگیرم؟؟؟؟ نرماشو میشه بگید؟؟؟؟

اگر زن دیگری مرد شما را دزدید، هیچ انتقامی بهتر از آن نیست که بگذارید نگهش دارد!"مردان واقعی دزدیده نمیشوند"[smiley]s/sm_17.gif[/smiley]
ممنون ستایش جون از اونجائیکه باید انرژی دو تا نی نی رو برسونم خیلی سختمه اما از دیروز با مصرف پسته و بادام حالم بهتر شده

بچه ها من پودر لیدی میل مصرف می کنم به همراه شیر که اونم قند داره اما به خاطر ویتامین هایی که داره نمی تونم کنار بزارم به نظرتون چی کار کنم
2804
منصوره جون
دکتر دوز انسولینم رو دو برابر کرد
ولی باز هنوز کم نشده
فردا گفته دوباره بهش زنگ بزنم
الان با دوبرابر کردن دوز انسولین که شبها ساعت 10 می زنم، قند ناشتام 95 هستش گفت فردا زنگ بزنم ببینم دوباره زیادش می کنه؟

منصوره جون من قندم رو با دستگاه یکبار ناشتا یکبار دو ساعت بعد غذا (صبحانه و ناهار و شام) می گیرم
دقت دستگاهم رو با آزمایشگاه چک کردم روزی که آزمایش می دم دستگاهم رو هم می برم و قندم رو می گیرم
جوابهای ناشتام دقیقا همونی است که آزمایشگاه نشون می ده
ولی جوابهای دو ساعت بعد غذام برای دستگاه معمولا 10 درصد بالاتره

مامان پارسا جون
چند بار تو روز قندت رو اندازه می گیری؟
دقت دستگاهت رو با آزمایشگاه چک کردی؟
چطور بود؟

من با رژیم تونستم قند بعد غذاهام رو خدا رو شکر کنترل کنم ولی ناشتا نشد
حتی با انسولین هم نمی شه
دکتر گفت قند ناشتات باید زیر 90 باشه

مامان پارسا جان قند ناشتات رو به چند رسوندی؟

من هم مثل بهار جون نمی تونم پیاده روی کنم
چون جفتم پایینه
بهار جون شما هم جفتتون پایین بود سرکلاژ شدید یا طول سرویکستون کم بود؟

منصوره جون دقت این دستگاه خوبه چون تو بیمارستان هم از این دستگاهها استفاده میکنن،اسم دستگاه شما چیه ؟ مال من مارک accu check تا الان که درست بوده (با اختلاف 1-5 تا)
ره سپردن در سیاهی، رو به سوی روشنی زیباست!
اماندا جون دستگاه منم اکیو چک هست و دقتش بالاست
راستش من از اولش قند ناشتام بالا نبود بعد از غذا بالاست ناشتا بین 75 تا 85 بوده تا حالا
عزیزم یکی از دلایل قند بالا تو حاملگی سمی هست که جفت ترشح میکنه و نمیذاره قند مادر پایین بیاد !
شاید به همین دلیله که شما نتونستی پایین بیاریش
یکی از دلایلی که سر بارداری اولم دیر تشخیص دادن من قند دارم همین قند ناشتای پایین بود!
2805
آماندا جان دکترت نگفت چرا قند ناشتات بالا مونده هنوز؟؟؟؟ اخه چرا کنترل نمیشه؟؟؟ چقدر قند ناشتا مهمه؟؟؟؟ !!!!

من دایما بعد غذا 10-20 دقیقه راه میرم ...تو خونه دور میچرخم آخه آپارتمان نشینیم!!!!...

راستی مامان پارسا شما هم بارداری دومتونه؟؟؟؟!!! چرا زودتر نگفتی؟؟؟ یه خرده امیدوار شدم که تنها نیستم!!!شرمنده هااااااااااا.... الان دقیقا چند وقتتونه؟؟؟

بهار جون منم شیر دوست ندارم ... ضعفمو با پسته و بادوم مثل شما حل میکنم... واقعا بعضی وقتا فکر میکنم قندم پایینه و برعکس مامان پارسا سریع یه انبه میخورم حالم جا میاد!!!!!هههههه

ستایش جون مارک دستگاه من Easygluco...نمیدونم خوبه یا بد!!! ببینم شما اکیو چک رو چند گرفتید؟؟؟؟ نواراش برای شما بسته ای چنده؟؟؟؟
اگر زن دیگری مرد شما را دزدید، هیچ انتقامی بهتر از آن نیست که بگذارید نگهش دارد!"مردان واقعی دزدیده نمیشوند"[smiley]s/sm_17.gif[/smiley]
2801