2777
2789
من برا سودوکو این کتابو خریده بودم . فکر کنم همینو میگی ساحل جون . درسته ؟

آپلود عکس کوچولوهای فارسی

کتاب خوبی بود . باران دوسش داشت
خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد
اینم چند تا از صفحات داخلش که باران تابستون گذشته حل کرده بود .
( اینا مخصوصا برا شهلا گلی هستن که مثل خودم اول باید توی کتابا رو ببینه :)

خدایا تو آنى که آنى توانى چپانى جهانى در استکانى [smiley]s/sm06.gif[/smiley] خدایا صدهزار مرتبه شکرت . گل دخمل مامان ١٠ تیر ٩٣ اومد و خونمونو روشن کرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا ریاضی هم حرص نخورین . خیلییییییییییی آسون تر از اون چیزیه که فکر میکنین . چیز خاصی هم نداره .

من که اصلا با ریاضیش کار نداشتم . همه چیو تو مدرسه یاد میگرفت و مشکلی نداشت
ممنون سولماز جان ولی این چرا این مدلیه؟؟؟

سودوکو نباید تکرار بشه ولی من 2 تا ه و 2 تا م تو یه مربع دیدم....

این عمودیشه؟؟؟ بعد کامل میشه؟؟؟

من اصلا لزومی نمیبینم جلو جلو آموزش بدم.... همینا که بلده و پیش خونده بیشتر باهاش کار میکنم کاملا جا بیفته و مسلط بشه.... البته این کتاب رو میخرم ولی نه برای الان...

حتی معلم چرتکه گفت اصلا اصلا بجز آموزش اعداد تا انگلیسی و تند نوشتن هیچ آموزش بخصوص جمع داده نشه ... راست میگه خوب اینجوری باید ذهن بچه رو اول پاک کنه دوباره آموزش بده ولی وقتی چیزی بلد نباشن سریعتر یاد میگیرن....

البته من اشکال باهاش کار میکنم کما بیش نه خیلی برنامه ای اینم تو تابستان بیشتر سطر و ستون رو براش جا میندازم...عمودی و افقی... سمت جدول نمیرم....

فکر میکنم مشکل دخترم خیلی جدی شده برام. توی شنا به سمت جلو که با پا دوچرخه میره دست چپش رو کم میزنه. کرال پشت هم که میره پای چپ و دست راستش رو بد میزنه. مربی اش میگه تمرکز نداره. چی کار کنم حالاااااا؟؟؟؟
اللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَةَ وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بنیها وَالسِّرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِه عِلْمُکَ.
اونموقع که من تاپیک زدم کسی نیومد جز جز زدم پارسال سر شنا یادت میاد؟؟؟؟

هیچ ربطی به تمرکز نداره... میتونی صفحات قبل تاپیک روبخونی.... عدم هماهنگی بین دست و پا هست....

تو مدرسه و مشق هم ممکنه دچار مشکل بشه.... قرینه بنویسه.....

اختلال حواسه..... شنا رو ادامه بده بمرور برطرف میشه اینا نسل بچه های آپارتمان هستن نسلیکه اصلا بازیهای ما رو نکردن......

خیلی خیلی حساسی ببرش ارزیابی
شهلا جون
ه و م که گفتی نباید توی یک ستون یا یک سطر باشن ....
یادتونه بچه بودیم مجله کیهان بود دو تومان ...یادش بخیر
الان سودکوش هست
میتونید اون رو بخرید ..
البته من برای اموزش سودکو...کتابی نخریدم .. خودم جدول میکشیدم اول سه در سه ..بعد چهار در چهار ...جالبه که من نمیدونستم با رنگ هم میشه آموزش داد توی کتاب ریاضی کلاس اول با رنگ گفته اوایل
من با شکل میگفتم ...مثلا سه گوش ..دایره ..چهار گوش ... زودی مفهوم رو گرفت رفتم سراغ اعداد
من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست
خانوم کوچولو .. دخمل منم دست راستش رو ضعیف میزنه .. مربی اش گفت به خاطر چپ دست بودنشه ... دست چپش قدرت کامل داره اما راست نه ... البته الان بهتر شده
تو بازی زندگی موقع یارکشی... چه خوبه آدم بگه :
من و خدا ....شما همه
آره عزیزم منم همین کتابو خریدم البته خیلی ساده است الان که مدرسه پسرم کلاس پیش نیاز ریاضی گذاشته جزوه هاشو میبینم سودوکوها خیلی سخت تره بچه باید تشخیص بده کدوم ستون یا ردیف رو انتخاب کنه که یک جای خالی داشته باشه
خدایا ازت ممنونم به خاطر دوتافرشته ای که بهم دادی هر روزبا دیدنشون یادم میاد که چقدر بزرگی
در مورد قرینه که شهلا خانم گفت میتونید از این نوع کتابها بیشتر استفاده کنید
البت همن اینا رو خیلی وقت پیش از یه سایتی گرفتم

من نمیدانم چرا حضرت دوست لطف ویژه ای دارد به من ...شکرت ای حضرت دوست
اه......

اینقدر از این قرینه ها بدم میاد... منم نمیتونم بکشم دقیق از بچه چه انتظاریه؟؟؟

البته من منظورم این نبود.... قرینه نویسی یعنی 2 رو از اون طرف مینویسه... یا نقطه ها رو جابجا میزاره... اختلال حواس این مشکلات رو داره ولی بهترین درمان همون شنا کردنه.....