2777
2789
نگران نباش،بر فرضم حرف شما درست باشه،اولا راحت میری پلیس فتا،و زود دستگیر میشه،بعدشم فیلم شما توی خی ...

میدونی ترس از قضاوت 

اینکه حرف بزنن پشت سرم و بگن دختر فلانی فیلمش پخش شده

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباش چیز مهمی نیست که، هیچ گوهی نیستن از ذهنت بندازشون بیرون. یکمی هم نماز بخون خدا خودش کمک م ...

مرسی قشنگم

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

نه بابا نترس مرض داره فیلم بگیره اخه یه فیلم بی مجتوا بیخودی

اینم درسته که میگی

نگران نباش اصلا فیلمی نگرفت که وقتی ندیدی الکی شک نده ب دلتعذاب بکشی بخاطر چی اخه

میگم شاید یواشکی گرفته باشه 

چون به اجیمم پرید عصبی شدم وگرنه خودم تنها میرم بیرون تیکه میندازن اصلا برام مهم نیست 

مرسی قشنگم بهتر شدم باهات صحبت کردم

نترس نگرفته بعدم شب بگیره هم مشخص نیس تو روز مشخص نیس چهره چه برسه شب سخت نگیر

اینجور بهش فکر نکرده بودم

ممنونم ازتون

چیزی نگفتم ولی اقه قیافه ام افتاده باشه چی خانواده ام خیلی فکرشون قدیمیه

مگ گوشی دستش دیدی ک جلو صورتت باشه؟ 😐😐😐

دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 
توی خونه احساس امنیت نداری،درسته؟

چرا دارم 

اما از قضاوت خیلی میترسم دوران مجردیم تو خانوداه فوق تعصبی بودم و وقتی بیرون میرم هنوز استرس مجردیمو هنوز دارم 

مگ گوشی دستش دیدی ک جلو صورتت باشه؟ 😐😐😐

نه ندیدم فکر شاید یواشکی گرفته باشن

چرا دارم اما از قضاوت خیلی میترسم دوران مجردیم تو خانوداه فوق تعصبی بودم و وقتی بیرون میرم هنوز استر ...

متاسفانه حدسم درست بود،حق داری بترسی،منم بودم همین ترس رو داشتم،

الان همسرتون باهاش راحت هستید؟