دیروز این عمل رو با بی حسی کمر انجام دادم. به خاطر دو تا زایمان طبیعی هم افتادگی رحم داشتم. هم مثانه هم روده!! هر جا خونده بودم میگفتن عملش درد معمولی داره. نمیدونستم ممکنه چنین دردی تحمل کنم. من آدم ترسویی در برابر درد نیستم. دو تا زایمان طبیعی هم به انتخاب خودم بود و برای سلامتی بچه ها خودم خواستم. اما نمیدونستم قراره با این درد کشنده روبرو بشم که کارم به افت شدید کلسیم منجر بشه و تهدید به مرگ بشم! بعد از تزریق مورفین بود که درد افتاد و الان درد معمولی بخیه دارم.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
خیلی ببخشید اینی ک میگم بی ادبیه، مارو از عطاری بخرید پودر کنید خیلی کم به دهانه واژن بمالید بی نهای ...
واقعا نتیجه میده نریم تقلبی بدن
مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچهت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگهای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی...وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی میتونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
افت کلسیم باعث گرفتگی و درد استخوان میشه؟ من یه تصادف کردم و بعدش 4 بار جراحی شدم بعد ازون جراحی ها ...
نمیدونم من بعد زایمان اولم که سزارین هم بود یه دستم به شدت سرد بود و انگار لمس ضربان قلبم افت کرده بود و میخ استن ببرن منو آی سی یو دکترا به همراهم گفتن نذار بخوابه میره کما صبح دکترم اومد گفت مگه قرص کلسیم نمیخوردی ؟؟ گفتم چرا خارجی میخوردم گفت افت شدید کلسیم داشتی حالت بد. شده بود