2777
2789
سلام خسته نباشید من باردار هستم 36ساله و الان هفته 13بارداری هستم در هفته 12رفتم غربالگری مرحله اول ان تی و ان بی که ان تی من 1/99 شد وگفتند لب مرز هستم یعنی مشکل داره جنین برای هفته 15بارداری سونو و آزمایش مرحله دوم نوشت برم الان من خیلی نکران هستم که مشکلی داره یا نه لطفا راهنمایی کنید با تشکر.
دل های بزرگ و احساس های بلند،عشق های زیبا و پر شکوه می افرینند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نتیجه جواب آزمایش CRL:62.0 MM NB:PRESENT NT:1090 MOM 1.56 PAPP-A 5542.00 MG/L MOM 1.40 FREE-HCG 57.47 NG/ML 2.05 DOWN SYNDROM: INTERMEDIATE RISK TRISOMY 18/13: SCREEN NEGATIVE در نتیجه تکرار آزمایش در هفته 15 ذکر شده است لطفا نتیجه را برای من شرح دعید با تشکر
دل های بزرگ و احساس های بلند،عشق های زیبا و پر شکوه می افرینند.
با سلام جناب آقای دکتر. بنده در حین بارداری یازده بار در یک مرکز سونوگرافی در تبریزسونوگرافی شده ام و هر بار جواب طبیعی و سالم بود. متاسفانه بعد از بدنیا آمدن فرزندم متوجه ناهنجاری دست راست و انگشتان و کوتاهی ساعد شدیم. میخواستم بدونم ایا تشخیص این مشکل در یازده بار سونوگرافی قابل تشخیص نبوده؟؟؟ خواهش میکنم جواب بدید..... من علیه این مرکز شکایت کردم ولی حق رو به مرکز سونوگرافی میدن و میگن قابل تشخیص نیست..... اگر این موارد قابل تشخیص نیست چرا این همه هزینه برای سونوگرافی باید پرداخت کنیم. بنظر من باید قابل تشخیص باشه
با سلام من 26 سالمه و بارداری اولمه در سونوی NT، میزان ان تی 1/27 بد و تیغه بینی وجود دارد بقیه موارد هم نرمال بود در گزارش PAPP_A میزان آن 9/57 و BHCG 35/84 بود MOM جلویPAPP و BHCG به ترتیب از راست به چپ 3/16 . 1/08 نگرانم اگه ممکنه جوابمو بدید زود ممنون میشم
با سلام من 26 سالمه و بارداری اولمه در سونوی NT، میزان ان تی 1/27 بد و تیغه بینی وجود دارد بقیه موارد هم نرمال بود در گزارش PAPP_A میزان آن 9/57 و BHCG 35/84 بود MOM جلویPAPP و BHCG به ترتیب از راست به چپ 3/16 . 1/08 نگرانم اگه ممکنه جوابمو بدید زود ممنون میشم
یه سوال دیگم داشتم در مورد تیروئید، من در هفته ششم بارداری متوجه کم کاری تیروئید خودم شدم که قرص لووتیروکسین برام شروع شد بمدت 6 هفته مصرف کردم البته خودم حس می کردم علائم پرکاری داشته باشم و آزمایش به قرار زیر بود: 44.tsh 1 و 73.t41 که بالا نشون داده شد خواستم بپرسم درمان پرکاری شروع میشه یا فقط لووتیروکسین قطع میشه؟ آیا taper to dc میشه یا ناگهانی؟ برای جنین تا الان و بعد از این مشکلی وجد نخواهد داشت؟ ممنونم
2810