2777
2789
آناهیتا عزیز،

کانال سرویکال سیلندریک و طویل و ناحیه ایسم نیز دیلاته و سیلندریک هم عرض کانال در مواردی می تواند سقط ایجاد کند ولی جای نگرانی ندارد چرا که طی بارداری به راحتی قابل درمان است.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پریسا عزیز،

تیتر بتا 1065 برای هفته 7 پایین است.

رنج نرمال در هفته های مختلف:

Gestation Week :
3 : 5 - 50
4 : 3 - 426
5 : 19 - 7,340
6 - 8 : 1,080 - 229,000
9 - 12 : 25,700 - 288,000
13 - 16 : 13,300 - 254,000
17 - 24 : 4,060 - 165,400

که در هفته 8-6 در محدود 1080 الی 229000 قرار دارد.
سلام به آقای دکتر (آزمایشگاه نیلو) من 36 ساله با وزن 62 و برای اولین بار است که باردار شدم
برای غربالگری سه ماهه دوم به آزمایشگاه شما آمدم به دلیل اینکه غربالگری سه ماهه اول ریسک پائین داشتم برای این سری دکتر فقط AFP را برایم نوشت با حساب و تقویم خودم و دکترم روز اولین روز هفته 16 به آزمایشگاه آمدم عدد AFP =77 ، ولی سن بارداری من را 15W+6D تخمین زدند و به خاطر همین 1 روز عدد MOM هم 2.86 شد و NTD =1:33 شد دکترم برام یک سونو آنومالی و ناهنجاری در هفته 18 نوشت که خدا را شکر جنین سالم است
میخواستم نظر شما را بپرسم که با توجه به اینکه در 16 هفتگی این آزمایش را انجام دادم MOM , NTDs من چه عددی میشود؟
منتظر جواب شما هستم
با تشکر
بهار جان،
NF مخفف Nuchal Fold می باشد که همان ضخامت منطقه شفاف پشت گردن (که زیر 14 هفتگی به آن NT گفته می شود) به اضافه پوست می باشد. زیر 18 هفته نرمال آن زیر 5 میلی متر است، بالای 18 هفته نرمال آن زیر 6 میلی متر است. ولی بالای 24 هفته ارزش کمتری پیدا می کند و اگر عدد NT شما در هفته های 11 الی 6+13 کمتر از 2 میلی متر باشد و زیر هفته 24 همNF شما کمتر از 6 میلی متر باشد. جای نگرانی ندارد. برای اطمینان از صحت انجام سونو اسم سونولوژیست را در سایت fetalmedicine.com در قسمت Foundation و Iran چک نمائید. امروزه اعتقاد بر این است که سونوی جنین ، یک سونوی قوق تخصصی می باشد و هم دستگاه سونوگرافی باید قدرت تفکیک (Resolation) بالایی داشته باشد و هم سونولوژیست مهارت کافی برای انجام سونوگرافی سلامت جنین داشته باشد. اسامی سونولوژیست های موجود در این سایت نشان دهنده آن است که هر 6 ماه یکبار عکس های سونولوژیست فوق مورد ارزیابی قرار می گیرد.
سلام خسته نباشید
من آزمایش تیروئید دادم tsh=5/89 range:0.3_4
t4=8/2 range:5_12
t3=103/7 range:80_210 1
من کم کاری تیروئید دارم ؟ خفیفه یا شدید؟
1 هفته پیش آز دادم هنوز دکتر غدد نرفتم الا اینجا tsh ام مشکل داره؟سریع باید دارو مصرف کنم؟چون دکتر غدد دیر وقت داده اگه میشه یه توضیح بدید خییلی ممنون میشم اضافه وزن ندارم باردار هم نیستم
Victory is not never to fall, It is to rise after every fall
الی عزیز،

اگر سابقه ای ندارید، توصیه می شود مجددأ تست تکرار شود چرا که در 10-5 % ایرانی ها دیده شده است که TSH به طور گذرا افزایش پیدا کرده و بعد از چند روز کاهش می یابد و نیاز به درمان ندارد.
اگر در تکرار هم بالا بود آنوقت دارو می گیرید و جای نگرانی نیست چرا که داروی کم خطری می باشد.
مرسی در واقع این مقدارها برای بار دوم بود( تکرار)
من الان خودم با دستگاه قند خونم رو گرفتم و 101 بود با توجه به این که ناشتا نیستم و الان گرفتم مقدارش طبیعیه یا زیاده برای این موقع از روز
خییلی ممنون از راهنمایی خوبتون
Victory is not never to fall, It is to rise after every fall
سلام

من امروز جواب آزمایش تیروئیدم رو گرفتم مقدار tsh بسیار پایین و در حد 0.03 هست و t4 برابر 1.4 هست. یعنی tsh از حد نرمال خیلی پایین ولی t4 توی رنج هست. حالا سوال من اینه این نشان دهنده پرکاری تیروئید هست؟
با عرض پوزش سونوی تفصیلی همان سونوی سه بعدی است؟ میتوانم بدون اینکه نسخه داشته باشم برای انجامش مراجعه کنم؟ من برای راحتی خیالم امنیوسنتز را انتخاب کردم ولی متاسفانه اتفاقاتی روی داد که اطمینانی به جواب این تست ندارم و عاجز و درمانده شده ام. از تکرار مجدد آن وحشت دارم و البته مطمئنا هزینه گزافی هم خواهد داشت. مجبورم به سونوی تفصیلی و ... اکتفا کنم. به غیر از آمنیوسنتز بهترین راهکار برای اطمینان از سلامت جنین چیست؟ تکرار آمنیوسنتز خطرناک است؟
سلام ازمیاشگاه نیلوی عزیزم .ممنون که جواب سوالاتم رو دادید.میشه بگید بهترین زمان واسه سونو ntچه هفته ای از بارداریه؟من 31 شهریور نوبت دارم اون موقع 12 هفته زمانش خوبه؟ ممنون خیلی خوبید.خیلی دوستون دارم.امیدوارم هرچی بخوایید خدا بهتون بده.
میگویند بهشت زیرپای من مادر است.....به بهشت نمیروم اگر دخترم آنجا نباشد....آریساسادات من..