2777
2789
ماهم سه تا خواهریم من ۲۰ سالمه خواهم دومم ۱۷ خواهر سومی هم ۳ سالشه 😍 اینقدر خوبه که خدا میدونه من ک ...

مامانت و بابات چی

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما سه تا دختر بودیم مامان بابامون سعی میکردن به رومون نیارن ولی کاملا متوجه میشدیم دلشون پسر میخواد و همین به هر سه تامون حس ناکافی بودن میداد لطفا مواظب حرف و رفتارات باش که ناخواسته نرنجونیشون 

همه میدونن دوست داشتم پسر باشهمثلا چه کار میخوان بکنن🤔

خب اشکال نداره عزیزم خواست خدا بوده ان شاءالله به سلامتی به دنیا بیاد

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
مهراوه

به به😍

من کوچیک تر از شمام اما خواهش میکنم فکر اینکه چرا پسر نشد رو دیگه نکنید. هرچی خدا بده بهترینه

ما یه آشنایی داشتیم دوتا دختر داشت. عاشق پسر بودن. انقدر دعا کردن و کلا هررررکاری کردن خدا بهشون پسر بده. آخرم داد. اما تو ۵ سالگی سرطان خون گرفت و فوت کرد. چقدر اون بچه زجر کشید. چقدر پدر و مادر زجر کشیدن. زورکی از خدا چیزی خواستن آخرش بدبختی و بیچارگیه

خداروشکر ۳ تا دختر سالم دارید. انشالله آینده پر از موفقیت و خوشبختی و سلامتی داشته باشن که شما هم خوشحال بشید

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍
همه میدونن دوست داشتم پسر باشهمثلا چه کار میخوان بکنن🤔

بهت تیکه میندازن 🙄

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

حسم اینه بچه چه پسر چه دختر

همجنس باشه خیلی بهتره

الان اگه یکیشون پسر بود،همش حس تنهایی داشت

ولی اینجوری ۳تاشون رفیق میشن

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

داییم سه تا دختر داره 

زندایی منم از اون اول پسر میخواست ولی نشد 

ولی الان من سه تا دخترشو میبینم کیف میکنم مخصوصا آخریه که خوردنیه

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
مامانت و بابات چی

مامان و بابام کلا پسر دوست ندارن بیشتر دلشون میخواسته از همون اول بچه هلشون دختر باشن بابام همیشه میگفت پسر داشتن خیلی سخته

من🙋🏻‍♀️ یه دختر اسفندی ام⛄❄ شیطون و خوشخنده 😍😜 عاشق آشپزی ونقاشی ام🦋 همیشه یادت باشه برای هدف زندگیت باید بجنگی تابهش برسی
ما سه تا دختر بودیم مامان بابامون سعی میکردن به رومون نیارن ولی کاملا متوجه میشدیم دلشون پسر میخواد ...

مثلا چه حرفی میزدن یا چ رفتاری داشان ک متوجه شدین پسر دوست داره ن

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا