2777
2789
مرسی‌ از پاسختون .واقعا لطف می‌کنید و جواب میدین به ما مامانهای مضطرب .

من این تست (AFP)رو انجام دادم که جوابش :1:12900

میشه بگید در اون قسمت در مورد جفتم چی‌ نوشته ؟PLACENTA: posterior graad 1-2 prarvia

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی.خیلی لطف کردین
زندگیم الان بین دو بیت گیر کرده ، نمی دونم چکار کنم! یکی میگه : برخیز و مخور غم جهان گذران ...تا پا میشم میگه : بنشین و دمی به شادمانی گذران .... فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی مشخص بشه
خیلی نگران شدم.....اصلا بارداری مهم نیستا.می خوام بدونم مشکلی برای همسرم پیش نیاد؟
زندگیم الان بین دو بیت گیر کرده ، نمی دونم چکار کنم! یکی میگه : برخیز و مخور غم جهان گذران ...تا پا میشم میگه : بنشین و دمی به شادمانی گذران .... فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی مشخص بشه
راستی همسرم یه کم سرما خورده بود که رفت آزمای شداد...این تاثیر داره؟
پردیس عزیز،

در ضمن جفت previa که به فارسی جفت سر راهی گفته می شود معمولأ تا هفته 30 بالا کشیده می شود. فقط استراحت ات را بیشتر کن و اگر لکه بینی پیدا کردی با پزشک ات سریع تماس بگیر.
شقایق عزیز،

1- جای نگرانی ندارد. با دارو خوب می شود. و فقط در هنگام درمان سعی کنید که از کاندوم استفاده کنید تا عفونت به شما منتقل نشود.
2- دیده شده که این عفونت ها اگر تا 1 الی 2 سال درمان نشود مشکل ایجاد می شود. بنابراین زودتر درمان شود بهتر است.
ممنون از لطف شما...........بعد اینکه به دکتر نشون دادم آزمایشو.میام میگم که چی گفته....
مرسی‌ از پاسختون .خیلی‌ لطف کردین .راستش من پزشکم هیچی‌ در این مورد با من صحبت نکرد خودم تو رپورتی که سونو شده بود شک کردم و براتون گذشتم و فهمیدم که جفتم پایین هست .من ۲ ماه پیش که می‌خواستم بیام ایران دکترم گفت می‌تونم بیام و این هم بگم من هفته دیگه پرواز دارم و طول پروازم ۱۸ ساعت هست مشکلی‌ برام پیش نمیاد ؟؟؟ و اینکه من خدا رو شکر از اول بارداری اصلا لک بینی‌ نداشتم
راستش من چون دوسال پیش اونجا رفته بودم اصلا فکرشو نمیکردم که نیلو جای دیگه باشه.
حالا به نظر شما با نتیجه ی سونوگرافی که دیدین مکان ازمایشگاه واون قضیه که گفتید چجوریه؟
به سلامتی سرنوشت که نمیشه اونو از سر نوشت...
2810