2777
2789
من از اول امسال می خواستم اقدام کنم رفتم آزمایشها رو دادم نشون داد سرخجه دارم الان 5 ماهه که معطل هستم تا حالا 3 بار آزمایش دادم هر 3 بارش هر دو فاکتور rubella igg , igm بالا هستش.آخرش به من گفتن با متخصص عفونی مشورت کن با دکتر عبدالله کریمی مشورت کردم میگه هیچ مشکلی نداره می تونی باردار بشی چون بدنت آنتی بادی داره سرخجه از جفت عبور نمی کنه . اگه خدا بخواهد می خواهم این ماه اقدام کنم ولی همش استرس دارم نکنه دکتر اشتباه کرده باشه . خیلی نگرانم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مستانه عزیز
طبق کتب آزمایشگاهی توصیه شده است تا زمانیکه IgM منفی نشده است نباید بیمار باردار شود ولی طبق کتب عفونی حرف آقای دکتر صحیح است ولی در کل دوران بارداری IgG‌ و IgM چک شود و نباید تیتر افزاینده داشته باشد. و در صورت صلاحدید پزشکتان Rubella PCR‌ که نشانه وجود ویروس زنده در بدن می باشد چک شود. در صورت منفی بودن خیالتان راحت باشد....
2805
نازی عزیز،
ریسک سندرم داون و اختلالات طناب عصبی جنین شما پایین است ولی احتمال مسمومیت بارداری (پره اکلامپسی) در شما 9 برابر زنان دیگر است که مثبت محسوب شده و بهتر است مراقبت های دوران بارداری مثل محدودیت نمک و ترشی ، استفاده بیشتر از میوه جات تازه ، کنترل فشار خون و ... را بیشتر انجام دهید
نازی عزیز،
ریسک سندرم داون و اختلالات طناب عصبی جنین شما پایین است ولی احتمال مسمومیت بارداری (پره اکلامپسی) در شما 9 برابر زنان دیگر است که مثبت محسوب شده و بهتر است مراقبت های دوران بارداری مثل محدودیت نمک و ترشی ، استفاده بیشتر از میوه جات تازه ، کنترل فشار خون و ... را بیشتر انجام دهی
با سلام مجدد و تشکر فراوان.تو سونو از تیغه بینی چیزی ننوشتن فقط من فکر میکیردم زمان سونو وآزمایش خون 12 هفته هستم ولی دکتر نوشتن بر اساس CRL =48 میلیمتر منطبق با حاملگی 11 هفته و 4 روز می باشد و NT=2 میلیمتر .
FBHCG=value 126.00 corected MOM 2.73
PAPPA =value 3508 corrected MOM 1.31
ریسک محاسبه شده برای تریزومی 21 : 1:360 برای 18 و 13 : هر دو کمتر از 1:30000
نازی عزیز،
افزایش فشار خون نسبت به فشار خون پایه بیمار تعریف می شود. به طور مثال فردی که همیشه فشار خون اش روی 10/7 بوده و فشارش به 11/8 برسد گفته می شود که افزایش فشار خون پیدا کرده است.
سوگند عزیز،
مرکزی که سونوگرافی کرده اید در سایت fetalmedicine.com چک نمائید و ببینید نام سونولوژیست در این سایت وجود دارد یا خیر و در صورت نبودن نام سونولوژیست، برایم بنویسید که کجا سونو انجام داده اید.
2810