2777
2789
به خدا منم خیلی بریدم خیلی خسته شدم ولی میبینم بمیرم چه فایده فوقش یک ماه عزا میگیرن برات

اگه به فکر این چیزایی پس معلومه به تهش نرسیدی چون به فکر عزیزاتی به فکر اینی یکی به فکرت باشه تو دمبال خودکشی نیستی تو دمبال توجهی وگرنه کسی که دمبال خودکشی باشه هیچ چیزی دیگه نمیتونه جلوشو بگیره

#Lord

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
روانشناسی رو دیدم تو اقوام سه چهار تا معلم شدن ۲ تا رفتن بهزیستی رشته خوبیهه با ارشدش مطبم نیشه زد ب ...

همینکارو میخام کنم بسه چقدر خودمو اذیت کنم به درک نشد کنکور

اگه به فکر این چیزایی پس معلومه به تهش نرسیدی چون به فکر عزیزاتی به فکر اینی یکی به فکرت باشه تو دمب ...

من ۲ بار خودکشی کردم خودکشی ناموفق بار دوم مرگ چشیدم فقط التماس میکردم نجاتم بدن با مرگ هیچی درست نمیشه 

ولی مراجع ها بهش میگن دکتر

بله به هر کی کار درمانی انجام میده میگن دکتر حالا چ این. درمان با مشاوره دادن باشه چه با دارو دادن 

ببین رشته خوبیه زن و مردا مث چی دعوا میکنن پولش برا تو خوبه😂😂😂

من ۲ بار خودکشی کردم خودکشی ناموفق بار دوم مرگ چشیدم فقط التماس میکردم نجاتم بدن با مرگ هیچی درست نم ...

منم یه بار خودکشی کردم ناموفق بود بیدار شدم دیدم دگترا دورم جمع شدن میگن بیدار شو ما همه دورتیم 

#Lord

بله به هر کی کار درمانی انجام میده میگن دکتر حالا چ این. درمان با مشاوره دادن باشه چه با دارو دادن ب ...

من میخام بالینی بخونم بالینی که مال وزارت بهداشت هست

2810