2777
2789
غزل مامان عزیز،

از علائم سلامت کلیه ها هم اوره می باشد و هم کراتینین که ارزش کراتینین بیشتر است چرا که اوره به آسانی تحت تاثیر رژیم غذایی (رژیم های حاوی پروتئین زیاد) قرار می گیرد.
پروتئینها لازم نیست پروتئینهای جیره غذایی باشند بلکه ممکن است افزایش اوره از پروتئینهای خود بدن هم منشاء بگیرد مثلا زمانی که عفونتی در بدن باشد که در اثر تجزیه پروتئین اوره بالا می رود.ب نابراین اوره تست اختصاصی برای کلیه نیست چون در صورت افزایش مصرف پروتئنها یا افزایش کاتابولیسم نیز میزان آن افزایش می یابد.

توصیه می شود یک الی دو ماه دیگر تست را تکرار کرده (سه روز قبل از انجام آزمایش رژیم غذایی معمولی داشته باشد) و سپس نتیجه را به یک متخصص اطفال نشان دهید.
فعلأ جای نگرانی نیست...
ا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم.من واسه ازمایش دکتر غدد داده بودم واسه تیروییدم که با باردارب کم کار شده. که تو این ازمایش نرمال شده بود اما همین ویتامین دی عددش این شده ببیند خطرناکه؟
عددش شده 4.6 که رفرنسش اینه...
19.1_57.6
Desirable>30
Toxic level>100
البته من از ساعت سه منتظر زنگ منشیشم که وقت بده برم پیشش میگم اگر خطرناکه منتظر نمونم پاشم برم
به سلامتی سرنوشت که نمیشه اونو از سر نوشت...
سلام من آز غربالگری سه ماهه اولم در آزمایشگاه نیلو نرمال بود و در سونو nt:./74 و تیغه بینی دیده شد و همه چی نرمال بود 30 ساله هستم دکتر تست کوادمارکر را هم توصیه کرد اما متاسفانه در جواب این تست T21:1:88 و مشکوک می دونم برام آمینو توصیه می شه و دارم دیوونه می شم چون تست آمینو احتمال سقط می یاره و یه کار تهاجمی محسوب می شه تورو خدا راهنمایی کنید نیاز به تکرار آزمایش نیست قبل از آمینو؟
سلام آزمایشگاه نیلو پیشاپیش ممنون از زحمات شما.
من قبلا هم ازتون سوال پرسیده بودم. من سونوی ان تی دادم و آزمایش دبل مارکر. که عدد ان تی .08 بود و nasal bone هم دیده شده بود. اما دز آز فربالگری عدد سندروم داون 1 به 321 بود و تریزومی 13-18 1 به 1070 که دکترم کفت این عدد متوسطه نه خوبه نه بد و باید دوباره در 3 ماهه دوم غربالگری انجام بدم. من 37 ساله هستم. فکر می کنم تو صفحه 5 نوشته بودم و شما هم لطف کردین جولبمو دادین. حالا می خواستم بدونم که من 13 شهریور وقت دکتر دارم که می شه 16 هفته ام. می خوام به دکترم بگم که برام آز کوادپل مارکر بنویسه. می خوام بدونم آز IPS چیه؟ اونو بدم بهتره؟ یا باید کوادمارکر رو بدم بعدش اینو بدم؟ چقدر مهمه و درصد درست بودنش چقدره؟ هزینه اش چقدر می شه؟ در ضمن با توجه به اینکه من دبل مارکر رو در آزمایشگاه آرژانتین انحام دادم می تونم برای کوادمارک بیام نیلو؟ یا رنجشون باهم فرق می کنه؟ و جواب اینا در نیلو چند وقته حاضر می شه؟ من هنوز نگرانم چون دوست هم سنم مخرج عدداش 4 و 5 رقمی بود. من خیلی نگرانم. ممنون می شم جوابمو بدین.
کلاْ افرادی که ازدواج میکنند دو دسته اند . آنهایی که از جانشان سیر شدند و آنهایی که قصد جان دیگری را دارند
ناتاشا عزیز،

هدف از انجام تست های ترکیبی سه ماهه اول و دوم با هم (Sequential) افزایش قدرت تشخیص سندرم داون تا میزان 95% می باشد. جواب این تست باید مبنای تصمیم گیری جهت آمینوسنتز قرار گیرد. ریسک سندرم داون در این آزمایش چقدر است؟
پشمالو عزیز،

تست IPS=Integrated Prenatal Screening می باشد که ترکیبی از تست های سه ماهه اول و کواد مارکر در سه ماهه دوم می باشد. قدرت تشخیص سندرم داون آن 95% می باشد. برای انجام آن باید به همان مرکزی که سه ماهه اول را انجام داده اید برای کواد مارکر مراجعه کنید و تقاضا کنید که جواب IPS را نیز به شما بدهند. هزینه اش همان هزینه تست کواد مارکر ست (حدود 98 هزار تومان ) که با دفترچه بیمه هم کمتر می شود.
جوابش دو روزه آماده می شود.
نتایج تست خودتان را با کسی دیگر مقایسه نکنید و اینقدر نگران نباشید.
2810