2777
2789
عنوان

خانومای رژیم دار بیان حرف بزنیم❤❤

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 21 پست
من اگه واقعا رژیم بگیرم خوب وزن کم میکنم ولی متاسفانه نمیتونم سرم بشدت درد میگیره وقتی کم خوری کنم ا ...

عزیزم سردردت واسه کم اب خوردنه.منم اینجوریم ولی تا ده تا لیوان اب بخور دیگه سردرد نمیگیری.میان وعده هم باید بخوری نباید گرسنه بمونی

تاحالا چقد کم کردی

تقریبا یک کیلو ولی من 2 هفته هست شروع کردم خداروشکر خیلی خوب سایز کم کردم ولی من کلا وزنم خیلی سخت میاد پایین البته من پیاده روی و وورزشم میکنم

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من رژیمم اما تا الان ده بار شکستمش چون ترازو اشپزخونه و ترازو واسه وزن کردم خودم ندارم یجور بی انگیز ...

منم ترازو اشپزخونه عقربه ای دارم بیشتر مواقع حدسی میزنم همینکه کم میخوریم کافیه

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60
تقریبا یک کیلو ولی من 2 هفته هست شروع کردم خداروشکر خیلی خوب سایز کم کردم ولی من کلا وزنم خیلی سخت م ...

با کم خوری دیگ وزنتم برنمیگرده خودتو عادت ب کم خوری بده تو یسال میبینی 20 کیلو کم کردی

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60
با کم خوری دیگ وزنتم برنمیگرده خودتو عادت ب کم خوری بده تو یسال میبینی 20 کیلو کم کردی

الانم با کالری شمار دارم خودمو به کم خوری و سالم خوری عادت میدم

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       
شنبه همین فرداست اگه اراده داری از همی امروز باید شروع کنی!!!!!

😕😕یه بار گرفتم خوب شدم باز دوباره گذاشتمش کناراز رو تنبلیم

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚