2777
2789
عنوان

خانومای رژیم دار بیان حرف بزنیم❤❤

115 بازدید | 21 پست

کیا باشگاه میرن؟؟؟رژیمتون چیه؟؟؟من کالری شماری میکنم از 11 دی خودمو وزن نکردم میخام تا اخر دی 65 کیلو باشم براهمین نمیرم رو ترازو کالریم همش رو 1200 هست فست هم نمیگیرم قبلنا 1000بود فست هم میگرفتم یکم ارادمو از دست دادم فست نمیگیرم😭

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60

منم فست نمیگیرم همونکالری شماری میکنم 

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من رژیمم اما تا الان ده بار شکستمش چون ترازو اشپزخونه و ترازو واسه وزن کردم خودم ندارم یجور بی انگیزم و سخته وزن کنم و....

کالری شماری میکنم مثلا!

اما اکثرش حدسی میزنم مگ اینک قاشق و تکه و..هم داشته باشه 

نهار ۱۲ قاشق ماکارانی خوردم و دوتا کف دست نون سنگگ ک گذاشته بودم ته دیگش تا الان ۹۰۰ تا خوردم 

شامم احتمالا ی سیب بخورم فقط و بخوابم 

من ک فقط کم خوری میکنم همه چی میخورم ولی کم چون برای بارداری هم اقدام میکنم نمیشه رژیم خاصی گرفت

کالری شماری همینه ازادی هرچی میخوای بخوری اما از مقدار کالری مجازت نباید بیشتر بشه ....

منم کالری شماری میکنم.فست بگیری خییلی خوبه منم نمیگرفتم اصلا بهش فک میکردم سرگیجه و ضعف میگرفتم😁😚ولی دوهفتست امتحان کردم البته من روزای فستو روزه میگیرم افطار هم سیب زمینی ابپز یا تخم مرغ میخورم با کلی چای و مایعات و شیر کم چرب

من اگه واقعا رژیم بگیرم خوب وزن کم میکنم ولی متاسفانه نمیتونم سرم بشدت درد میگیره وقتی کم خوری کنم از طرفی از وزنم دارم افسردگی میگیرم وزن هدفم ۶۷ هست 

خدایا مرا ببخش بخاطر همه درهایی که کوبیدمو خانه تو نبود
میخام از یه شنبه ای رژیم بگیرم😁

شنبه همین فرداست اگه اراده داری از همی امروز باید شروع کنی!!!!!

6سالی میشه خودمو فراموش کردم🖤تیکر ب وقت لاغری وزن اولیه73 وزن فعلیم69شروع99/12/18تیکر رسیدن ب هدفم 60
2810