2777
2789
استفاده کن حالشو ببر

اصن نمیشه یه جمع کردنشو مرتب کردنش سخته سریع کثیف میشه شستنش باید هر دفه بدی اتو شویی کلا خیلی لوسه

وزن الن۷۰😍وزن اولیه۹۴😐وزن هدف۶۵😗😙قد ۱۷۰ کاربره قدیمی ام اذیتم نکنید خیلی نازم 😊 کرونا خر است

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصن نمیشه یه جمع کردنشو مرتب کردنش سخته سریع کثیف میشه شستنش باید هر دفه بدی اتو شویی کلا خیلی لوسه

😂😂😂😂

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار.میشه واسه زندگیم یه صلوات بفرستید💚
2803
من دارم ادم دلش نمیاد استفاده کنه 

اااا یعنی کارایی نداره؟؟؟؟من حیفم میاد اینقدر پول بدم از طرفیم میگم میان جهاز دیدن زشت نباشه رو تختیم معمولی باشه یه چیز خوب بخرم

شما داشتید ازش؟؟؟زود خراب میشه ایا؟؟؟

من هم اسپرت داشتم هم اینا ولی اصلا نمیتونم استفاده کنم اصافیه اسپرت چون راحت بود همش استفاده کردم اینا فقط نما داره استفاده نه مال من که گوشه کمده

2804