2777
2789
عنوان

نینی های متولد تیر ماه . . . . . . .

| مشاهده متن کامل بحث + 54463 بازدید | 5395 پست
امیر بهترین غذایی که دوست داره ماهیه هفته ای 3بار براش میدرستم به نطرتون ضرر نداره؟؟؟زیاد نیست؟؟؟
برای سلامتی امام زمان و شفای مریض های بدحال مدنظر اگه میشه یک صلوات بفرستید.هر کی ختم صلوات یا قرآن خواست برام بنویسه میزارم تو گروهم صد بار هم صدام‌کنید ناراحت نمیشم شغل من جمع آوری مشکلات و گزاشتن اونا تو ی گروهی که کارشون دعا برای دیگرانه  اینجوری  با کمک هم باری از روی شونه آدمی برمیداریم . فقط کافیه صدا کنی منو.سریع از روی متنی که برام نوشتی کپی میگیرم میزارم تو گروه اونجا براتون سلام و صلوات میفرستن 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام فندوقی تو که دوباره شب زنده داری خواهر!!! قدمهای امیرخان مبارک... واما باران..... فوق العاده شیطون شده...یعنی همه ش باید دنبالش باشی..یه جا بند نمیشه...عین اردک راه میره...کامل راه میره و از راه رفتنش ذوق میکنه ماشاالا باهوش....هرچی رو که یه بار بگیم یاد میگیره..الان تقریبا همه وسایل خونه رو میشناسه... چندوقته نماز هم یاد گرفته...وقتی میخواد سجده کنه رو شکمش دراز میکشه..خخخخخخ ی بامزه س...با صدای بلند هم میگه الاااااااااااا علاقه زیادی به اذیت و آزار باباش داره...وقتی میخواد استراحت کنه میره رو سرش میشینه یا رک پشتش لم میده و...... ... با کوچکترین آهنگی میرقصه و میخونه...کسی هم نخونه خودش میخونه...وقتی میخوام بهش شیر بدم اول عروسکها شو میاره که به اونا بدم بعد خودش میخوره... خلاصه اینکه... آها...غذا خوردنشم ماشاالا خوب شده و همه چی میخوره اما مامان و بابا نمیگه...در...آب....با...کی(کلید)...تح(تخت)..دددر میگه
بیاد ببینید چی شده.دیروز مردم و زنده شدم.آنیتا از تو کشو میز توالتم قرص آهن خورده بود .یه لحظه ازم دور شد.تا حالا سابقه نداشته بره سراغ این کشو.داشتم بدبخت می شدم.خدایا شکرت.
باورت نمی شه بهناز جون یه دیقه هم نشد رفت تو اتاق.چه ضرب المثل باحالی. تی تی جون بلافاصله دو تا فنجون چای دادم بهش.آخه آهن دارویی که فوری جذب میشه. نی تی جون مسافرت خوش گدشت؟ نیلووووووووووووووووووووووووو بدو بیا من هستم سلام ممول خانوم گل.
2810