2777
2789
حالا میگه پرتوقع، بخدا تاحالا با نداری و همه چیزش ساختم، یکبار ازش پول نخواستم(البته خودشم خداییش هم ...

عزیزم میتونم کمکت کنم بعد خبرم کن باهم بحرم درخواست دادم قبول کن

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره عزیزم😔راسنی این. ماجرا گذشت و دیگه تکراارش نکرد گفتم. پست قبلی منظورم. چیزی بود که توی اون تاپی ...

کدوم عزیزم ناراحت نباش

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹
باشه عزیزم البته من. امروز فردا دارم زایمان میکنم منتظر دردامم امه نبگدم و.. بدون. تو شرایطی نبودم ...

عزیز دلم درکت میکنم ب امید حضرت علی سالم بری و سالم برگردین با بچتون تو فکر نباش با خیال راحت ب کارت برس وقتی آروم شدی صدام کن میام 😘

عزیز دلم درکت میکنم ب امید حضرت علی سالم بری و سالم برگردین با بچتون تو فکر نباش با خیال راحت ب کارت ...

فدات بشمدممنونم بابت دعای قشنگت

عزبزم حرغام رو که. اونور. گفته بودم اسکرینشو گذاستم. ممنون میشم هروقت. تونستی کمک کنی

خودم بچه بزرگم مامان بابام از اونان که خیلی ناراحت میشن و تا سالها خودشون رو عذاب میدن و خودخوری می ...

هیچ پدرو مادری نیست که از طلاق بچش خودخوری نکنه و ناراحت نشه پس چیز عادیه و برا همه هست 

بهتره قوی باشی به نظرم شوهرت تو رو ضعیف میدونه این کارا رو میکنه پس باید اون روی خودتو نشون بدی و لرا خودت یه کاری کنی

برای خوشبختی و ارامشم یه صلوات بفرست 
هیچ پدرو مادری نیست که از طلاق بچش خودخوری نکنه و ناراحت نشه پس چیز عادیه و برا همه هست  بهتره ...

درست میگی 

الا یه هفته است زدم به بی خیالی انگار وجود نداره

سخت ترین مارهارو. به تنهایی و به زور انجام داذم. ولی به اون. نگفتم

کاملا مشخص چقد حرص خورده چون فهمیده بدون اون من میتونم زندگیم رو. بکنم چون. دیده سرد شدم باهاش

تازه الان کمرنگ شده مال دوشنبه بود این، و تو عکسم خوب نیفتاده رونم همش کبود ب زور میشینم و پامیشم ...

ظلم میکنی در حق خودت اگه پیگیری این کتکاشو نکنی مردی که کتک میزنه با چی میخوای درست کنی ؟منتظر معجزه ای !!!برو پیگیری کن تا کبودیات نرفتن 

برای خوشبختی و ارامشم یه صلوات بفرست 
ظلم میکنی در حق خودت اگه پیگیری این کتکاشو نکنی مردی که کتک میزنه با چی میخوای درست کنی ؟منتظر معجزه ...

عزیزم این مال چندماه پیشه

یبارش رفتم پزشکی قانونی نامه گرفتم و.. ولی پیگیرش نشدم به شوهرمم نگفتم، نامه هم قایمش کزدم اگه تمرارش بکنه اونوقت یه مدرکی داشته باشم

خدا رو چه دیدی شاید اینجوری سرش بع سنگ بخوره به پات بیوفته 

تاپیکم مال چندماه پیشه دیگه تکرار نکرد کتک زدنش رو

ولی خب یه مدت از نظر رفتاری اذیت میکنه

بهونه میگیره جاس رو. جدا کرده اصلا کمکم نمیکنه

مبل به اون. سنگینی باید من جابجا کنم

هیچ جا باهام نمیاد جز خونه بابام و باباش که اونم. نمیخواد بفهمن بینمون خرابه

اصلا بهم. اهمیت. نمیده مریض باشم بچه ام تو شکمم تکون بخوره. نخوره و...