2777
2789
عزیزم شوهر من سره خستگی سره کارش جوری یه کشیده بهم زد که پرده گوشم پاره شد....منم مثه شما باردار بود ...

عزیزدلم بمیرم برات

خداروشکر الان برگ. برنده دست شماست

میشه بهم بگی چیکارا کردی؟ منم انجام بدم چون هدفم بی محلیشه و هدفمم از این تاپیک همین بود که چجور بی محلش کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا نکنه هرچی میگی از زبونه من میگی انگار

خوب میشه توکل بخدا یه سری مردها ذاتا بد نیستن، اهل خیانت و رفیق بازی و دود و دم و... نیستن ولی خب دست خودشون. نیست نمیتونن کنترل کنن خودشون رو نمیگم عیب کمیه ولی خب درست میشن به موقعش سرشون به سنگ. میخوره

اره عزيزم ممنونت میشم

۰۹۳۶۲۸۵۹۳۹۸ این شماره موبایلیه که بهش اس میدی و هماهنک میشی.اگه اینستا پیجش هم بری میری دایرکتش .بگو که فعلا اضطراری بگه که چکارکنی تا بعدا کم‌کم بهت بگه چکار کنی 

باشه عزیزم همین کار رو تصمیم دارم بکنم شاید این جواب بده

مطمعن باش جواب میگیری رو نده ب شوهر والا بعضیا هستن خوشونو آویزون شوهر کردن ک مبادا شوهره بره خیانت کنه میگن نباید بداش کم بذاریم ولی بعضی  شوهرا ذاتا پستن چ خوبی کنی چ بدی هرکار بخان میکنن از این نترس ک از دستش بدی واسه خودش ارزش قاعل شو اگه تو ب خودت احترام بذاری شوهرتم میذاره

سلام استارتر عزیز

من دیشب تاپیکتو دیدم و با دیدن عکسات خیلی ناراحت شدم و گریه کردم بنظرم با شوهرت صحبت کن بگو حق نداری منو در حالت عادی بزنی چه برسه به اینکه وقتی باردارم بگو  اگه بلائی سر بچه بیاد تومقصری و پشیمونیش هم یه عمر با خودته. براش توضیح بده جلوی بچه ها نباید دعوا کرد و تاثیر بدی که  روی دخترت گذاشته رو بگو. الان وضعیت اقتصادی اکثر مردم خرابه حتی من با اینکه خودمم شاغلم بازم یه زندگی متوسط داریم بنظرم  زیاد به شوهرت فشار نیار اگه میتونی با پولی که در اختیارت می ذاره کم کم پس انداز کن و چیزایی که لازم داری بخر. من هم تا یکی، دو سال اول زندگیم با شوهرم دعوا زیاد داشتم ولی دیدم خودم فقط دارم ضربه می خورم سعی کردم قلقش رو پیدا کنم و هر وقت ممکن بود به دعوا ختم بشه کوتاه اومدم یا موضوعو عوض کردم یا میزدم به خنده و شوخی کردن. الان دیگه به مرحله ای رسیدیم که حوصله ی بحث کردن هم نداریم جفتمون چه برسه به دعوا و کتک کاری. امیدوارم رابطه تون درست بشه و دیگه شوهرت هیچ وقت دست روت بلند نکنه. و نی نیت هم صحیح و سالم بغلت.

مطمعن باش جواب میگیری رو نده ب شوهر والا بعضیا هستن خوشونو آویزون شوهر کردن ک مبادا شوهره بره خیانت ...

نه من اینجوریم نیستم در این دیگه 😅ولی جدی جدی هربدی داشته باشه تا حالا ندیدم یکبار به خانمی نگاه غیرعادی و. غیر ضروری داشته باشه، حتی قبل ازدواج. با من تو. دانشگاه معروف. بود به اینکه هرچی دخترا دورش میپلکن حتی یه نگاهم. نمیکنه بهشون 

سلام استارتر عزیز من دیشب تاپیکتو دیدم و با دیدن عکسات خیلی ناراحت شدم و گریه کردم بنظرم با شوهرت ص ...

ممنون عزیزدلم ببخشید ناراحتتون کردم مهربونید چقد شما و همه دوستایی که اومدن تو. تاپیک😍خیلی ممنونم که. وقت گذاشتین. و راهنمایی کردین حتما استفاده میکنم از راهنماییتون بله درست میگین حق باشماست واقعا 

حالا سوالم این: اصلا نمیتونم بحث طلاق و... باردارم هستم، فقط میخوام بهم بگین چیکار کنم دقش در بیاد، ...

دوستش داری اینو بگو خواهر

گشتم و گشتم و گشتم اول یکی بودم و تنها الان دو تا شدیم و برگشتیم به سر نقطه باز 😔خدایا حالا که دو نفریم 😍برای هم نگهدار ما رو قدرتمون رو زیاد کن تا از پس همه چیز بر بیایم👩‍👧🌹