2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا شکایت باید اول کج برم؟ 

اول از همه وقتی زدت زنگ میزنی ۱۱۰ یا اگر زنگ نزدی میری ب کلانتری نزدیک خونتون اونجا تشکیل پرونده میدی میگی میخام بخاطر کتک کاری شوهرم شکایت کنم ازش اونام معرفیت میکنن ب پزشک قانونی و پروندت تکمیل میشه هم از شوهرت مدرک داری هم شکایت نامه 

اینطوری متوجه میشه شوهرت ک مملکت بی صاحب نیس عزیزم ولی نظر من اینه وقتی کتکت زد خدایی نکرده همونموقه زنگ بزن ۱۱۰ تا بفهمه توام بخاطر زندگیت کوتا اومدی 

شکمم و بازوم روی ران و با سن هست، زیر گلوم جای ناخنش هست زیر ارنجم ورم کرده و درد شدید داره استخوا ...

بمیرم برات همدردیم عزیزم.. وحشیای روانی.. خودش مثه سگ پشیمون الان روش نمیشه بگه گوه خوردم.. تو هم هیچی نگو.. کاری هم نکن باز بزنتت.. عزیزدلم

دعا کن جواب کاراش رو بگیره جواب گریه های دخترم که از اون روز دیده الکی میزنه زیر گریه که همش ناراحت ...

😭😭😭😭😭😭 الهی آمین.. الهی خدا جوابشو بده حیوون.. دستش بزودی میشکنه حالا ببین

اسی خانواده داری که خدا بخواد؟؟؟؟

پاشو برو با پدری برادری برو شکایت کن دهنشو سرویس کن خاک بر سر همچین مرد حیونی بخدا جات بودم یه لحظه نمیموندم تو اون زندگی دمار از روزگارش در میاوردم 

بمیرم برات همدردیم عزیزم.. وحشیای روانی.. خودش مثه سگ پشیمون الان روش نمیشه بگه گوه خوردم.. تو هم هی ...

خدانکنه عزیزم

ان شاالله درست بشن اگه ندن از دستشون راحت بشیم اخه تا کی باید عذاب ببینیم نمیدونم به چیشون میبالن اخه چی دارن، اره بعدها پشیمون میشه همیشه همینطور، و من راحت بخشیدم ولی اینبار میخوام اهمیتی بهش ندم

حامله ای اونوقت؟ بعد دست ننداختی دهنشو پاره کنی؟ یا شماها خیلی مظلومین یا من خیلی وحشی ازین ۲ حال ...

زن باید همینطوری باشه 👍👍👍👍👍

خسته از همه ی آدما . ونیاز مند بهشون. فقط دخترام