2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فولیکول همون تخمکه

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
2803
2804
اسی چرا اندازه فولوکولاتو نزده 

فکرکنم من دیدم ۵میل بود

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
اینجور که خیلی ریزه پس تنبلی دلری با دارو خوب میشه منم اینجور بودم 

جاانم..عزیزم منظورم استارتربود..البته خودمم ۲ماه پیش رفتم روز ۱۴ دوره ام سایزش ۱۴ بود خودم حدس زدم شاید ماه پیشش سقط داشتم هورمونام بابانس نبوده واسه رشدش

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
اینجور که خیلی ریزه پس تنبلی دلری با دارو خوب میشه منم اینجور بودم 

چه دارویی خانووم

2805
دکتر که بری خودش تجویز میکنه باعث میشه فلوکولات رشد کنن منم خودم الان تحت درمانم ناباروری دارم 

مرسی عزیزم جوابم دادی

2801