2777
2789

مرداهمشون لاشین

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اشتباه کردی دیگه وظایف همسرتو به عهده گرفتی پول بهش دادی هیچ هزینه ای هم واسه خودت نکردی همسرت اینارو به حساب خوب بودن شما که نمیذاره میذاره به حساب اینکه خودش خوبه که این همه بهش خدمات رسانی میشه

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
2805

😢😢😢😢😢😢

بگو ک دروغه 

مگ میشه یه پدر با بچه اش اینطوری برخورد کنه

الهی بمیرم برا اون بچه

😔😔😔😔

از من بعیدبود؛اما......عاشقت شدم ❤از تو بعید نیست.......جهان عاشقت شود....♡S♡

ما زنا هستیم که مردا رو خراب میکنیم

اگه از اول بیشتر از اون خودتو تحویل میگرفتی و گاهی اونو الان اینجوری دور بر نمیداشت. خوبی زیاد واسه بعضی مردای چش سفید به خدا حرمومه. 

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀

واقعا که چرا اونهمه کمک کردی بگو بابا پولشو میخاد بگیر لاقل بزار بانک درضمن اگه صدات میکرد کبابو ول میکردی میرفتی پیش بچت

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

آثار کتکمو میبردم پزشک قانونی و شکایت میکردم 

اگه واسه اون پولا ازش فاکتور گرفتی ببر دادگاه از حلقش بکش بیرون اگه نه که کاری نمیتونی کنی بدون کمکاری خودت بوده.

ولی حتما برو پزشک قانونی پدرشو دربیار 

متاسفم ولی من یکی طاقت حتی یک سیلی رو ندارم...

امیدوارم شما هم به جای کاسه چه کنم چه کنم حقتو بگیری...

برای همه احترام قائلم اما لطفا کسی جز استارتر مگر برای پرسش سوال ریپلای نکنه روم🤍بله من کاملا مطلع هستم سایت تبادل نظر هست اما تبادل نظر دونفره رو به چند نفره ترجیح میدم…|•تصور کن نشستی تو یه کلبه قدیمی و بارونی که میباره، بوی نم چوب هارو دراورده و عطرش مستت کرده…تو همین حین که داری از پنجره جنگل بیرون رو نگاه میکنی هم هات چاکلت توی دستت رو جرعه جرعه میخوری…•|قشنگ بود؟ این رویای منه…رویای یه مادر، یک همسر، یک دختر🤍

چیونمیدی؟😐شوهرت چی می خواست ازت😑😑

میگم که کاشکی شاه بودم ...شاه توقصه هابودم....به فکرچاره ای واسه تموم آدما بود...روپشت بوم خونه ها تموموگل می کاشتم...خونه ی فقیر ودارا ناودون طلا میزاشتم...                    فقیراروپول میدادم ....زندونیاروآزاد...هرچی کویرخشکه خودم می کردم آباد...میگم که کاشکی شاه بودم شاه توقصه هابودم...به فکرچاره ای واسه تموم آدمابودم...هرکس به دین وکیش خود...سرگرم قوم وخویش خود...هرکس بااعتقادش...منطق وعدل ودادش...یه گلخونه...یه مِی خونه...سرتموم گذرا...واسه ی تموم عاشقا...واسه ی همه رهگذرا...💖💖💖💞💞💞

جداشو هرچی تاحالا بهش دادی رو بگیر:مهرتو بزاراجرا ولی نگیرازش بهش بگو هرچی بهت دادمو با حضانت بچه رو بهم بده به جاش مهریمو میبخشم:چرا تو خودکشی کنی:بزاراون خودکشی کنه:خانوما اول خودتونو دوست داشته باشین بعد بقیه رووووو

میبینمت  دل میشه پرپر؛این چه حسیه آی دلبر؟😜باتوآرومه دلم؛   آرومه دلم؛تویی قانون دلم؛به تو محکومه دلم.دلبررررررررررررررر 💜میبری هوش وحواس از سر😛😍(بعضی ازدوستان لطفا نخودآش نباشید:ممنون 😆)
2809