2777
2789
عنوان

انتقادات و پیشنهادات شما را به دیده منت میپذیریم

| مشاهده متن کامل بحث + 70278 بازدید | 2282 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام جناب آقای زاهد
آیا راهی هست بتونیم گزارش فوری بزنیم
الان تاپیکی توسط shy با عنوان " اگه افراطی و تفریطی هستید لطفا داخل نشید!!! " رو سایته
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=582231&PageNumber=5
قبلا هم توسط این کاربر تاپیکی بوجود اومده بود با موضوع شما چقدر احادیث و روایات رو قبول دارین که البته ترکونده این تاپیکو
سوال من اینه چنین کاربرانی چطور میتونن انقدر آزاد به اعتقادات اسلامی با بهانه قرار دادن سوال من اینه و نظر شما چیه ...توهین کنن یک نمونه خیلی کوچیک اینکه شیعیان رو بت پرست بشمارن که ائمه رو میپرستند و .....
واضحه این قبیل کاربران هدفشون چیه و چی رو میخوان القا کنن
لطفا با این کاربرا برخورد جدی بکنید
متشکرم

یا الله
سارا(مامان امیر پرهام)
1392/7/5 9:15 ب.ظ

الزاماً هر کی دوربین میخره عکاس نیست!
الزاماً هر کی خوشگله مدل نیست!
الزاماً هر کی خوش زبان چاپلوس نیست!
الزاماً هر کی میخنده بی غم نیست!
الزاماً هر کی با حجاب با حیا نیست!
الزاماً هر کی آرایش میکنه فاحشه نیست!
الزاماً هر کی زیاد کار میکنه حمال نیست!
الزاماً هر کی دوچرخه سوار فقیر نیست!
الزاماً هر کی هم صحبته دوست نیست!
الزاماً هر کی باکره نیست هرزه نیست!
الزاماً هر کی بچه بدنیا می اورد مادر نیست!
الزاماً هر کی مینویسه نویسنده نیست!
الزاماً هر کی نامرد مرد نیست!
الزاماً هر کی زن نامرد نیست!
الزاماً هر کی بوم نقاشی داره نقاش نیست!
الزاماً هر کی آدمِ ، انسان نیست!!!

پس خیلی مراقب اعمال و گفتار و کردار خویش باشیم
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
آفرین آفرین و بازهم آفرین
سارا(مامان امیر پرهام)
1392/7/5 9:22 ب.ظ

تاریخ تولدت مهم نیست, تاریخ " تبلورت " مهمه !

اهل کجا بودنت مهم نیست ,

" اهل و بجا بودنت " مهمه ...!

منطقه زندگیت مهم نیست ,

"منطق زندگیت " مهمه ...!
و

گذشته ی زندگیت مهم نیست ,

امروزت مهمه که چه گذشته ای رو واسه فردات می سازی !
++++++++++++++++++++++++++++++++++++
سلام خسته نباشید.یه اشتباهی پیش اومد و من ایمیلم رو ناخواسته دستم خورد عوض شد با هزار بد بختی دوباره ثبت نام کردم ومیشه قبلی رو حذف کنید .
در آغوشم که میگیری,آنقدر آرام می شوم,که فراموش می کنم,باید نفس بکشم.........
خانم سارا مامان امیر پرهام . . .

گرامی و بزرگوار . . . به اطلاع میرسانم من فرصت کافی برای بحث و گفتگو در مورد موضوعاتی که حاشیه سایت هستند ندارم.

الان هم قصد جواب به میل و پستهای متعدد شما را ندارم چون در این برخورد از پیش باخته هستم. روزی 16 ساعت کار میکنم و منتی هم بر کسی ندارم ولی حوصله بحث کشدار حمایت از یک دکتر و طرفداری از یک کاربر را ندارم و قضاوت من در مورد افراد را واگدار میکنم به کاربران. مطالب شما را بخوانند و قضاوت کنند من هم هیچ حرفی ندارم. در مورد پورسانت هم مسئله کهنه ای است. نیازی به چورسانت نیست که رسما فاکتور صادر میکنیم و پول میگیریم و تبلیغات می کنیم از کسی هم قرار نیست اجازه بگیریم.

سه مورد خیلی جالب بود و ربطی هم به موضوعات قبلی بحث فیمابین نداشت حیفم اومد این سه را جواب ندهم.
یکی اینکه فرمودید:
"""اقای زاهد سال هاست عضو این سایت هستم خود شما هم میدانید اوضاع سایت خیلی بدتر از سال 88 شده است """

من هم آن موضع عضو بودم و درخدمت نی نی سایت ولی ظاهرا یادتان رفته که مدیر سایت آقای دکتر علاءالدینی عزیز 40 تا تیپیک باید میزدید و تشریف می اوردند یک خط برایتان جواب می نوشت. آن موقع کاربرآن آنلاین روزانه 30 هنزار نفر بود و الان 130 هزار نفر.
سایت کند بود و الان به گواه سایت الکسا سرعت به متوسط رسیده. اینها را من در سه ماه گدشته انجام داده ام و از عملکردم دفاع میکنم.

در مورد سازش با امریکا و تشبیه ان به اینکه من با کاربران سازش کنم، فکر نمی کنم منطق مقایسه ای جالبی داشته باشید. افتخار می کنم که روزانه دهها میل و پیغام از سوی کاربران دریافت می کنم و همه با کمال لطف و خیلی مهربانانه با من مسائل مربوط به سایت را مطرح می کنند و من همه توفیقم در خدمتگزاری را و حتی شناخت و حذف تاپیک ها و کلوبهای مضر کاربران، با همین اطلاع رسانی اعضا محترم سایت انجام میدهم.

من قصد ندارم بحثم با شما را ادامه دهم معنی اش جنگ یا ناراحتی نیست. من کارهای بسیار زیادی دارم. سایتی با صدها خواسته کاربران در روز. و ملی برنامه که به هیئت مدیره قول اجرایش را داده ام.

در مورد درخواست کاربر ساسایی و گلنسا خانم هم باید به اطلاع شما برسانم اجابت خواسته دوستان یا عدم ان و تصمیمش بر عهده بنده است و اگر صلاح باشد اقدام میکنم و الان صلاح نمی دانم ولی این دلیل نیست که خواسته شان درست نیست یا من بی توجه هستم. اون بخش در آدر ماه بازسازی خواهد شد و آن موقع تصمیم مقتضی گرفته خواهد شد.

در هر موضوعی وارد نشدن اصلا هم بدنیست.
به افتاب سلامی دوباره خواهم کرد . . .        toto.ir
ساسایی
+2

1392/6/14 3:07 ق.ظ

خواهشا لیست تاپیک هارو به حالت قبل برگردونید
این چه کاریه اخه
موس بره رو اسم یه تاپیکی انقدر کادر بزرگی برای اسم صاحب تاپیک وتعداد بازدیدش باز میشه که روی اسم تاپیکو میپوشونه میخواهیم راست کلیک کنیم نیو تب بزنیم اما نیماد چون اون مستطیل اسم صاحب تاپیک جلوی اسم خود تاپیکو میگیره

اخه چرا میخواهید ابرو رو بردارید میزنید چشمشو کور میکنید

هیچ چیز برای آنان که می اندیشند "مقدس" نیست
ساسایی
+2

این چه کاریه اخه
موس بره رو اسم یه تاپیکی انقدر کادر بزرگی برای اسم صاحب تاپیک وتعداد بازدیدش باز میشه که روی اسم تاپیکو میپوشونه میخواهیم راست کلیک کنیم نیو تب بزنیم اما نیماد چون اون مستطیل اسم صاحب تاپیک جلوی اسم خود تاپیکو میگیره

ساسایی
+2

این چه کاریه اخه

ساسایی
+2

این چه کاریه اخه