2777
2789
عنوان

میخوام‌برم آزمایش خون!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 20 پست
دعای خیر کن خواهر 😂😂با این سرگیجه سالم برسم خخخ تازه بیام ۳ ساعت بخوابم بعدش یه روز پرکاااار داری ...

😂😂😂😂انشاالله 

قبلش بخواب سوپرایزت خراب نشه باز میگن جاری بازی دراورد بعد جاریت میاد تاپیک میزنه فحش میخوری😂😂😂😂

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
😂😂😂😂انشاالله  قبلش بخواب سوپرایزت خراب نشه باز میگن جاری بازی دراورد بعد جاریت میاد تاپیک ...

😂😂😂خودش نمیدونه میخوام‌یهو نشونش بدم 

نگفتم به کسی که خراب شد کسی نفهمه😂😂😂

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂😂😂خودش نمیدونه میخوام‌یهو نشونش بدم  نگفتم به کسی که خراب شد کسی نفهمه😂😂😂

عجب باهوشی 

و عجب شانسی داره جاریت

افرین واقعا😄

فقط 29 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
زمانی حرف بزن که ارزش حرفت بیشتر از سکوتت باشد، و زمانی دوست انتخاب کن که ارزش دوستت بیش از تنهاییت باشد. #فرانسیسکو_کولوآنه
نه تیروئیدم ندارم سال ۹۵ که چکاپ دادم نداشتم حالا الانو نمیدونم توکل به خدا😊

من سه ماه پیش آز دادم نداشتم دوباره هفته پیش آز دادم گفت تیروئید داری خواهر توو از سال نودو پنج حرف میزنی

معاون گروه دخملای باحال
2803
عجب باهوشی  و عجب شانسی داره جاریت افرین واقعا😄

هرکی منو داره خوشبخته😂😂😂

از زنداداشم‌پرسیدم کدوم‌رفتارم ناراحتت کرده 

کلی متن نوشت😂😂😂در مورد اینکه گاهی حرفات با کارات فرق میکنه خخخخخ گفتم طبیعیه چون من هر لحظه در حال عوض شدنم😂😂

💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙
من سه ماه پیش آز دادم نداشتم دوباره هفته پیش آز دادم گفت تیروئید داری خواهر توو از سال نودو پنج حرف ...

😂😂😂دیگه آخرین آزمایشم واسه اونموقعس خب