2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853111 بازدید | 4297 پست
سلام دوست عزیز.. من حدود دو سه ماه هست که مطالب شما رو دنبال میکنم.. اول خواستم واقعا تشکر کنم بخاطر ...

سلام عزیزم.  خواهش عزیز. 

درخواست دوستی میدم بالای صفحه قسمت منگوله تایید کنید تا بشه بیایید خصوصی. بیشتر مطالب اینجاست .عزیزم گروه واتساپ دوستان و من باهم گاهی مشورت داریم.مطلبی که مفید باشه حتما اینجا ادامه میدم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در مورد داروهای طب سنتی به نام سودابر و صفرا.

یه چیزی من تو این داروها مصرف داشتم دیدم.

مصرف مرتبشون خوب نیست. چون همونطور که سودا رو خارج میکن. املاح ومواد خوب بدنم خارج میکنن و به بدن فشار میارن

چند تا دوستان که شروع کردن هم بعدش به من گفتن بی‌حال شدیم. من این مورد خودم تجربه کردم.

سودابر دارین مرتب نخورید دقت کنید

من دکتر طب سنتی نوشت واسم بعد گفته بود باهر غذا دوسه تا قرصشو بخور. منم از یکی شروع کردم. بعد خب شکمو روون میکنه خوبه ولی چون داروها دست سازن خیلی دقیق نیستن دیگه اینکه افرادی هم که طب سنتی کار میکنن اکثرشون خیلی تجربه ندارن. دارو همینطوری میدن. دقت نمیکنن طرف یه فرد بدن ضعیفه . من خودم کم خونی شدید داشتم اینا م میخوردم هرچی املاح خوبن بود از بدن خارج میشد. بدتر میشدم . من اینو رو خودم دیدم.

سلام خانمی عصرتون بخیر خیلی حالم بده خیلی بد چند صفحه از مطالب ابتدایی تایپیک رو خوندم این که گفتید ...

منم میخام حالم داغونه

کسی خواست منو تصور کنه یا ببینه چه شکلیم بازیگری که نقش بانوی عمارتو داشت رو تصور کنه انگار خواهر دوقلومه کپی همیم، یادمه زمانی که پخش میشد دختر همسایمون دو سالش  بود فیلم شروع شد گف عه مامان علی 😂

دوستانی که از مسائل جنسی متفرن از روغن های طبیعی جامد مثل قیماق همون سرشیر جوشیده کره محلی و روغن زرد تو خوراک و اشپزی شون استفاده کنن و تحرکم بعدش باشه. بعد گذشت چندین ماه درست میشه. عسلو مرتب داشته باشن. به شرط تغذیه مقوی و تحرک مناسب بعد چندین ماه شایدم بیشتر از یکسال میلشون برمیگرده. 

. نداشتن میل به خاطر قوت کمه بدنه.

بدن شما پر مواد زایده با خوردن چند ماه این سوپ سم زدایی میشه. ماکارونی   اش رشته  بست ...

عزیزم آش رشته ک پرحبوباته چرا حذف؟

جوجه میشه محکم بچسبی ب دل و روده مامان 😍❤️ آخه باید بیای حتماااااااا
بعد باز خیلی جستجو داشتم دیدم واقعا میشه روغن زیتون رو یکی از بهترین داروهای افسردگی معرفی کرد. الان ...

روغن زیتون خوب از کجا هاتهیه کنیم عزیزم

جوجه میشه محکم بچسبی ب دل و روده مامان 😍❤️ آخه باید بیای حتماااااااا
عزیزم آش رشته ک پرحبوباته چرا حذف؟

من طبعم به شدت سرد شده بود. آش حبویاتش واسه یه فرد سودایی که معده ضعیفی داره سنگینه. کشک  یا سرکه داره به شدت سرد. رشته اش‌ هم عجیب سرده. سرد در سرد حالمو بد می‌کرد. چند نفر دوستان دیگه هم همین تجربه رو به من گفتن. اینو تجربه کردم عزیز.

روغن زیتون خوب از کجا هاتهیه کنیم عزیزم

از جاهایی که تو شهرتون طب سنتی کار میکنن. از عطاریهای قدیمی. نمایندگی های دکتر روازاده. از آشنا تو شمال. داخل فروشگاه‌ها هم مارک معتبر هست ارشیا یکیش