2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 853102 بازدید | 4297 پست
سلام.شما واقعا مهربونیت🌹😍. میشه به منم کمک کنین؟من خیلی سریع عصبانی میشم،میل زیاد ب غرغر کردن دار ...

سلام.تومنی ...یامن توهستم😔😔

👌گران باش...بگذارتابهایت راپرداخت کنند..ادمهاچیزهای مفت را مفت از دست میدهند👌

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام لی با وجود اینکه خیلی اروم شدم حافظم خوب نشده می دونید باید چیکار کنم؟ کندر میخورم هر روز

عزیزم این مورد زمانبره.  درست میشه. سرچ کنید حافظه حکیم خیراندیش یا دکتر روازاده. یا دکتر میر غصنفری. چیزی یاد گرفتین تو گروهم بذارین. کندرم خوبه. فقط زیاده روی نکن  مصرفشو

عزیزم این مورد زمانبره.  درست میشه. سرچ کنید حافظه حکیم خیراندیش یا دکتر روازاده. یا دکتر ...

یه چیز دیگه خود به خود سحر خیز شدم ساعت 6 بیدارم بدون اینکه ساعت بذارم یا قصدش رو داشته باشم 

یه چیز دیگه خود به خود سحر خیز شدم ساعت 6 بیدارم بدون اینکه ساعت بذارم یا قصدش رو داشته باشم 

این عالیه. هدف از این کارا درست زندگی کردنه. یه آدم سالم صبح واسه سحر نماز اول وقت بین الطوعین بلند میشه رازی نیازی چند آیه قرآنی، خودشو معنوی واسه روزش  آماده میکنه. آفرین همین روشو ادامه بده. خواب  بین الطوعین واسه بدن مضره. خواب درست یه پایه سلامتیه