2777
2789
عنوان

تجربه درمان افسردگی خودم.

| مشاهده متن کامل بحث + 845433 بازدید | 4290 پست
سلام.شما واقعا مهربونیت🌹😍. میشه به منم کمک کنین؟من خیلی سریع عصبانی میشم،میل زیاد ب غرغر کردن دار ...

عزیزم اول باید ببینیم جدی قصد تغییر داری؟ بعد باید تنبلی رو بذاری کنار و شروع کنی به عمل. احتمالا زیاد سودای بدنت بالاست تا سودا رو دفع نشه عصبانیت نمیره. تحرک رو بیاری تو زندگیت. خیلی واجبه. بعد هوس به خوراکی‌های بیرون و خوردنشون نتیجه اش تحویل یه آدم ضعیف با اعتماد به نفس کمه. آدم‌های شجاع و قوی خوراکی‌های قوی میخورن تا بی جون حال نباشن. عزیزم کارای تایپیک رو نکته برداری کن و شروع کن به عمل  دز برابر تنبلیهات مقاومت کن. چون کلا همه انسانها میل به تنبلی دارن. مثل وززش که کم کم قوی میش در برابر کارای بد هم قوی میشی و انجام نمیدی. کل کارای تایپیک رو خوندی بعدش بیا خصوصی.

بدون صد در صد از ضعیف شدن بدنته . فقط فقط. شما باید غذاهات خاص باشه. تا جون بگیری بعد همه ترسات میره ...

میشه بفرمایید غذاهای خاص چیا هستن 

به شماره واتساپتون هم پیام دادم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چطور تاپیکتو ذخیره کنم؟

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
عزیز تو خصوصی پیام گذاشتم واستون

عزیزم چرا جواب ندادین؟میشه یه سربه اپلیکیشن باسلام بزنی ببینی روغن زیتوناش خوبه یانه؟ اگه آنلاین نمی تونی نزدیک مشهدم آدرس بده برم مشهد 

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️

سلام اومدم گزارش بدم چند روزی اینترنت نداشتم یبوستم که خیلی سال بود خوب نمی شد با اب جوش خوب شده حالم خیلی خوب شده حس خوبی به زندگی دارم و دیگه فکرای بد سراغم نمیاد گرمی رو رعایت میکنم تحرکم رو هم خیلی بیشتر کردم دیگه بدنم مثل قبل خسته نمیشه و خیلی عمیق و راحت می خوابم حتی اگه چیزی نباشه که بخورم بازم پنیر و سردی نمی خورم شده چند بار نون خالی یا نون و خرما خوردم اما شام سرد یا صبحونه سرد نخوردم فکر می کنم گرم کردن بدن با اب جوش و اصلاح غذا60 درصد مشکل رو حل کنه راستی خیلی هم آروم شدم دلشوره ندارم  واقعا ممنونم از شما 

سلام اومدم گزارش بدم چند روزی اینترنت نداشتم یبوستم که خیلی سال بود خوب نمی شد با اب جوش خوب شده حال ...

خداراشکر. 

. چه خبرای خوبی. 

. عزیزم خوشحال شدم اهل عمل بودی. انشاالله ادامه بده چند ماهه دیگه

یادتون بودم این چند روز .

ممنون که تجربتونو نوشتید تا دیگران استفاده کنن