2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد بدون من بره مسافرت چی کار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 36908 بازدید | 103 پست
پس رفتنش حتمیه اصلا تحویلش نگیر من بجات خیلی عصبانیم حرصم نخور اون میره تفریح تو حرص بخوری خونه خودت بمون جایی هم نرو اعصابت راحتتره اگه نظر داد تنها نمون بزن تو دهنش خدایش ولخرجی کن برو حسابی خرید وتفریح وقت برای خودت نزار تا فکر کنی
مرنج ومرنجان

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم اول از همه بگم که حالتو درک میکنم و خیلی سخته. ولی به نظر من سعی نکن جلوشو بگیری . البته نه اینکه اصلا چیزی به روش نیاری با زبون خوش و چرب زبونی بهش بگو که دلت تنگ میشه و تنهات نذاره ولی در آخر با قهر و دعوا ازش نخواه. چون اگه خدای ناکرده قصد بدی هم داشته باشن همینجا توی ایران هم تا دلت بخواد موقعیت جلوی پاشون هست. پس فقط خودتو به عنوان یه زن نق نقو پیشش خراب میکنی و باعث میشه که بیشتر از قبل با دوستاش وقت بگذرونه. خونه رو باید براش آروم نگه داری که بدونه وقتی میاد خونه اعصابش آرومه و نخواد که بیشتر با دوستاش باشه.
یه راهکاری که میتونم بهت پیشنهاد بدم اینه که بعد از این سفر بهش پیشنهاد بدی که با دوستاش خانوادگی بیرون برین تا با زنهای دوستاش آشنا بشی و خودتون یه گروه تشکیل بدین. حس میکنم تازه شوهراتون هم خوششون بیاد که با زنهاشون با همدیگه دسته جمعی برن پیکنیک. امتحان کردنش ضرر نداره
خدایا به خاطر اینکه بهم نگاه میکنی و تنهام نمیزاری شکرت...همه چیزمو از تو دارم ....به خاطر فرشته کوچولویی که بهم دادی ازت ممنونم
یلدا جون عزیزم هرچی بیشتر حساسیت نشون بدی اون جرِّی تر میشه و فکر میکنه اونجا واقعا خبریه. اصلا اصلا حساسش نکن چون در هر صورت اون میره. اگر هم نره تا یه مدت هی میخواد بزنه توی چشمت که فلان موقع به خاطر تو نرفتم یا تو نذاشتی برم یا تو زدی زیر قولت و ازین حرفا. پس در نهایت ارامش بذار بره. اونجوری احترامت هم حفظ میشه و به چشمش هم عزیز تر میشی جون به خواستش احترام گداشتی. خدا رو چه دیدی شاید اصلا هم بدون شما بهش خوش نگذره و این بار اول و اخرش باشه که بدون شما جایی میره.
کلا بدون هر چی بیشتر سر این موضوع بحث کنی و منعش کنی اشتیاق اونو واسه رفتن چندین برابر میکنی.
عشقم عمرم نفسم نی نی تو دلیم  
یلدا جون درکت میکنم چون سر خودمم این بلا دوسال متوالی افتاد و امسال هم داره این اتفاق می افته. سال 90 و 91 به بهانه های الکی منو تنها گذاشت و رفت خارج از کشور. امسال هم داره جور میکنه که بره تایلند. خونواده منم مثل خونواده شما هستن و خوششون نمیاد شوهرم هر سال منو تنها میذاره و کشورای خارجی میره. فکر میکردم اگه بچه دار بشم دیگه نتونه دوری بچه رو تحمل کنه و نره. متاسفانه نشد. خیلی داغونم. اعصابم بهم ریخته. از خودخواهیش لجم میگیره. دلم میخواست زمان به عقب برمیگشت و یه انتخاب دیگه ای برای ازدواج میکردم. مهرش از دلم رفته بیرون. نمیدونم چطور هضمش کنم؟
جایی که راه نیست خدا راه می گشاید
2810