2777
2789
عنوان

6 جواب به آدم های فضول

| مشاهده متن کامل بحث + 16613 بازدید | 74 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من اتفاقا فکر کردم حرفی رو بی جواب نمیزاری،  😂  آخه جواب هات خوب و آروم بود،  فکر ...

چه دوری

من مظلوم نیستم کسی بخواد بهم ظلم کنه به شدت برخورد میکنم آخه مساله اینجاست که اون آدما با سوال پرسیدناشون نمیتونن رو من تاثیری بذارن من نه عصبی میشم نه بهم بر میخوره نه حرص میخورم 

فقط حسابشون نمیکنم همین. و همیشه در آرامشم. 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
2803
چرا تو سن کم دوتا بچه داری؟خودت خواستی؟شوهرت نمیگه نه؟

تصمیم شخصیمون بود. همین 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
آخه میشه به فامیلی که همسن و سال مامانته بگی مگه فضولی؟ اصلا من به هم سن خودمم نمیتونم اینو بگم .به ...

عزیزم جوابش خیلی سادست راحت میگفتی مگه مادر شما وقتی شما رو بدنیا آورد میدونست آینده تون اینجوری میشه فکر کرد اوضاع خوبه بچه آورد ولی شد این😁😁 حالا منم بچه آوردم واسه اینکه در آینده این مملکت قراره زندگی کنه نه حالش خدابزرگه شاید آینده دگرگون شد و بچه هامون بهترین سرنوشت هارو داشتن 😀

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔
من خبر بارداری م رو با ذوق به یه بنده خدایی که همسن مامانمه دادم خیلی بی احساس برگشت گفت ،توی ایران ...

اگه خوشحالیت از ته دل باشه هیچ کس نباید بتونه از بین ببرتش من باشم اصلا جدی نمیگیرم

به فضول فقط باید گفت مگه تو فضولی 🙃

اینم جواب خوبیه😂

2804
عزیزم جوابش خیلی سادست راحت میگفتی مگه مادر شما وقتی شما رو بدنیا آورد میدونست آینده تون اینجوری میش ...

من در جوابش گفتم اصلا نگران نباشید جفتشونم میفرستم یه کشور خوب ،بعدم هر هر خندیدم

ولی از درون داغ شده بودم

جواب اینو بده چقد چاق شدی؟؟؟؟

من خودم رو همینجور که هستم دوست دارم چه چاق چه لاغر. 😊😊

[QUOTE=113879683]اگه خوشحالیت از ته دل باشه هیچ کس نباید بتونه از بین ببرتش من باشم اصلا جدی نمیگیرم[/QUOTE

قبول کن آدم یه لحظه جا میخوره و ناراحت میشه

برای منم فقط همون لحظه بود دیگه بهش فکر نکردم مهمم نبود برام،تا الان دوباره یادم اومد

اون ۱ زیاد دندون شکن نیس    

تو خودت یه دوتا فحشم بهش بچسبون😂

2805
من خودم رو همینجور که هستم دوست دارم چه چاق چه لاغر. 😊😊

مادرشوهرم همروقت میبینم بهم میگه...منم میگم اصلا نشدم فکر میکنی.

زندگی تجربه شب پره درتاریکی ست    زندگی چیزی نیست که لب طاقچه ی عادت از یاد من وتو برود🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒🍒
نه دیگه دندان شکن نیست طرف در جواب ، جواب هایی که تو دادی یه چیزی میگه دور از جون ضایع میشی ; این جو ...

آخه اگه طرف آدمی باشه که این نوع حرف زدن براش تلنگری نباشه و بخواد چیز بدتر و تند تر بگه اون آدم به نظر من دیگه ارزش اینو نداره من براش کوچیک ترین وقتی بذارم جوابشو بدم. این جوابا برای کسایی خوبه که متوجه فضولیشون نیستن یا فک میکنن اجازه دارن سوالای شخصی رو بپرسن یا حد و مرز شمارو نمیدونن یا آدمای خوبین شما فقط میخواین در حد تذکر کاری کنید تا به خودشون بیان. 

وگرنه آدمی که بخواد ادامه بده و بیخیال نشه جایی تو زندگی من نداره

آره واقعا" اصلا" به نظرم اینجور جوابام بی ادبیه خیلی مسخرست

اون آدمی که به خودش اجازه میده این سوالارو بپرسه بی ادب نیست؟ 

2801