2777
2789
عنوان

6 جواب به آدم های فضول

| مشاهده متن کامل بحث + 16613 بازدید | 74 پست
من که به خودم باشه اصن جواب نمیدم میگم شرمنده سوال کاملا شخصیه.  ولی به هرکسی نمیشه تو هر شرای ...

من اتفاقا فکر کردم حرفی رو بی جواب نمیزاری،  😂 

آخه جواب هات خوب و آروم بود، 

فکر کردم با سیاست و با خونسردی طرفو پوست میکنی، ولی انگار معلومه خیلی مظلوم باشی، 

راستش اگه جواب ندی طرف مقابل هم بیشتر دور میگیره، 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا تو سن کم دوتا بچه داری؟خودت خواستی؟شوهرت نمیگه نه؟

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

من خبر بارداری م رو با ذوق به یه بنده خدایی که همسن مامانمه دادم خیلی بی احساس برگشت گفت ،توی ایران بچه آوردن اشتباهه اونم دومی ..دختر منم چند وقت پیش حامله شد بهش گفتم تا ننداختیش اسم منم نیار رفت انداخت بعد بهم ز زد،اشتباهه خدا به آدم عقل داده....

حدود نیم ساعت بدون نفس گیری حرف زد قیافه من رو خودتون مجسم کنید دیگه🤣

2803
منم نوشتم بهتره اصلا جواب ندیم ولی برای کسایی که میخوان حتما جواب بدن کاملا مودبانس و دندان شکن

نه دیگه دندان شکن نیست طرف در جواب ، جواب هایی که تو دادی یه چیزی میگه دور از جون ضایع میشی ; این جواب ها خوب نیستن اونی که فضوله مسلما زبون دار هم هست دیگه

دلم گرفته ای دوست ، هوای گریه بامن ، گر از قفس گریزم ، کجا روم کجا مننننننن😔😔😔
2804
به اونایی که میگن چرا تو این اوضاع مملکت بچه اوردی اخه؟ چی بابد گفت؟

اگه خودت آدمی هستی آه و ناله کنی پیش مردم از گرونی و اوضاع مملکت اشتباه از خودته که باعث شدی این سوالو ازت بپرسه. ولی میتونی بگی قطعا میتونستیم از پسش بر بیایم که آوردیم

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
دوست گل در کل فضولی کار بدیه ولی این جواب ها ضایع است باور کنید اگر چنین جواب هایی به این سوال ها بد ...

آره واقعا" اصلا" به نظرم اینجور جوابام بی ادبیه خیلی مسخرست

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

یکی دیگه هم اینکه شنیده بودم بعضیها خیلی فضولن اما ازنزدیک ندیده بودم 🤪

مامانم همیشه میگه من9ماه سختی کشیدم که قلبت شکل بگیره نزاریکی بیادتو15ثانیه بشکنه بره.تو رابطه ای که قراره همیشه اشتباهاتشو ببخشی یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت  ببخش و تمومش کن ❤آدمهارو ازرو ظاهرقضاوت نکن خیلیها فقط بسته بندی شیکی دارن
2805
آخه میشه به فامیلی که همسن و سال مامانته بگی مگه فضولی؟ اصلا من به هم سن خودمم نمیتونم اینو بگم .به ...

خودمم نمیتونم به زبون بیارم ولی تو دلم بهش میگم

یا فاطمه الزهرا (س) دعام کن مادر
اره قبلا جایی خونده بودم. ولی یه جوری گفتی فضول ،که گفتم دیگه از این کاربر هیچ سوالی نمیپرسم بهم تهم ...

من تیتر اون متنی که خوندم رو نوشتم😂به شما تهمت نزدم 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@
اگه خودت آدمی هستی آه و ناله کنی پیش مردم از گرونی و اوضاع مملکت اشتباه از خودته که باعث شدی این سوا ...

وای نه،اصلا اینطوری نیستم.

هم کار خوب رسمی داریم ،هم بیمه عالی و آینده مالی خوب

خونه و ماشین و امکانات معمولی 

خوب هم خرج میکنم اینو میبینن به چشم،

کلا آدم بی ذوق و آدم ضایع کنیه 

اصلا دوسش ندارم

2801