2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869362 بازدید | 28433 پست
بچه ها دارم مطالب و یه جا جمع میکنم مرتبشون میکنم باتون میزارم

ههههه رانا جونم واسش اسپند دود کن
یا شوشو من این مدلیهکه من باید برا اون لباس اماده کنم یا من از اول بد عادتش کردم فکر کنم همون دومی باشه

راستی بیرون که میرین بچه رو بدین بغل باباش مگه اینکه بچه خودش بخواد بیاد بغلتون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وایییییییییی خوب نیست عسل بانو جان.من نهایتاّ اگه عروسی 3 ساعت فقط رقص باشه 20دقیقه میرقصم اینم اگه بهم بگن.تازه کلاس رقص هم رفتم.و وقتی وسط باشم بقیه کم کم میرن کنار چون همه برام دست میزنند و تحسین میکنن .همین که کم میرقصم هم باعث میشه بقیه تقلید نکنن و همیشه تک باشم و هم اینکه حرکات تکراری نباشه و مهمترین خانومیم حفظ بشه.ولی اصلاّاین کارو نکن دیگه.
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
اره مامان پاشا این یه اصل مهمه
حفظ کردن ارامش در هرلحظه خیلی زشته جیغ جیغ کردن و دادو بیداد مخصوصا تو جمع باید تو خونه تمرین کنیم که بیرون بتونیم انجام بدیم
پس در هر لحظه حفظ ارامش مهمه و ضروری

ما هم از اشناییت خوشحال شدیم مرسی ازت
برو به سلامت
عسل بانو جان مرسی خیلی مفید هستش و rana جان به نظرم شما خیلی به این ظرافت زنانه نزدیک هستی
بچه ها ولی این کم حرف زدن خیلی سخته به خدا ..
آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد
وای فکر کنم اشتباه متوجه منظورم شدید
منم از خوشحالی تو عروسیا گریه می کنم .... وقتی عشق عروس و دامادو می بینم از خوشحالی گریه ام می گیره
مامان بزرگ شوهرم رو هم خیلی دوست دارم و وقتی به سلما محبت می کنه از خوشحالی چشمام پر اشک میشه
راستش دایی شوهرم جوون مرده و من فکر می کنم وقتی سلما رو می بینن به یاد جوون ناکامشون می افتن که اگه زنده بود اونم الان بچه داشت
منظورم این بود
بچه ها من اشگالم اینه که همش لبخند به لب هستم نه که بلند بخندم ها ولی همش فکر می کنم که در جمع ادم باید لبخند داشته باشه به خودم میگم موضوع جالبی که اتفاق نیوفتاده که لبخند بزنی اما باز یادم میره
آفتاب به گیاهی حرارت می دهد که سر از خاک بیرون آورده باشد