2777
2789
عنوان

چگونه ظرافت زنونه داشته باشیم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1869326 بازدید | 28433 پست
عزیزم من موهام فره که این کار و میکنم ولی با موس منظم تر میشه و حالتشو نگه میداره برای موهای حالت دار هم میشه این کار و کرد ولی برای موهای لخت نمیدونم میشه یا نه

خواهش میکنم آسمان جان
استاد تغییر باش نه قربانی تقدیر. در بازی زندگی اگر عوض نشویم ، تعویض می شویم.
اره مری جون منم موهام فر هست ولی دوس ندارم موهای لخت رو خیلی دوس دارم
برای همین همیشه برای مهمونیا صافش میکنم
ولی اینو هم امتحان میکنم ممنونم
زندگی یعنی:ســــــــــــــــپاسگزارم [smiley]s/sm_41.gif[/smiley]

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گل بادمجونو از مامانم یاد گرفتم مامانم همیشه تو مهمونیا و مخصوصا عروس مهمونیا درس میکرد از قدیما و همه دوس داشتن
آسمان منم دوس دارم موهام لخت و حالت دار باشه مثل موهای خانوم گزارشگر تو دکتر کپی! ولی موی فر برای من تنبل خیلی خوبه چون با یه موس کارم راحته و نیاز به آرایشگاه ندارم
منم امتحان میکنم مری جون
مری جون من موهامو هر شش ماه یکبار با کرم ولاستریت صاف میکنم اگر دوس داری بهت بگم چه جوری
خیلی خوبه و تا مدتها راحتی
زندگی یعنی:ســــــــــــــــپاسگزارم [smiley]s/sm_41.gif[/smiley]
اوکی مری جونم موهای منم حالت داره ولی میگم آب میچکه چطور این کارو میکنی
***عشق الهی از طریق من تجلی میکند و همه آنچه را که برای خوشبختی و تکمیل زندگیم لازم است هم اکنون به سوی من میکشاند***
هدیه جون این بسته سبزیجات که میگیرم عالیه اصلاً دیر پز نیستن.من با اینا پلو سبزیجان درست می کنم .
ماهیچه هم اینجوری درست می کنم.
ماهیچه رو با پیاز تفت میدم و زردچوبه میزنم و فلفل کم. با کرفس و فلفل دلمه ای میزارم بپزه.بعد که پخت و آب کم داشت از صافی رد می کنم که آب ماهیچه یکدست باشه و بعدزعفرون می زنم.
7راز خوشبختی از کوروش کبیر: متنفر نباش"عصبی نشو"ساده زندگی کن کم توقع باش"همیشه لبخند بزن"زیاد ببخش 1دوست خوب داشته باش
کوهسار اون چیک چیکشو با حوله بگیر ولی خشک نکن خیس باشه ولی چیک چیک نکنه ...یعنی خیسی زیاد باشه
مثل تافت نیست به اون زبری ولی خوب یه کم مو رو میگیره حتما قبلش تو حموم نرم کننده بزن حتمااااا