2777
2789
عنوان

طلاق

178 بازدید | 13 پست

خانوما من میخام طلاقمو بگیرم.ولی هیچی.راجب.مراحلش نمیدونم.چقد طول میکشه.?واینک یک سال پیش حضانت پسرمو گرفتم الانم دوسالشه..میخام مهریمو بگیرم ۳۱۴سکه..همسرم هم خونه.داره هم ماشین.همش ب اسم خودشه..اگه مهریمو ندن میتونم.توقیف اموال کنم?واینک خودش پارسال اومد.محضر حضانت پسرمو بهم داد.دفتردار هم گفت حتی واس عروسی پسرت فقط.خودت.امضا کنی عقدنامشو کافیه.میخاست بگه هیچ کس نمیتونه حضانت پسرتو پس.بگیره.الان تنها چیزی ک مرددم کرده برا طلاق میگن حق حضانتو میتونن پس بگیرن???راس میگن???کلا شوهرم ادم خیانتکار و ذات کثیفی هستش ب من خیانت کرده مچشوهم گرفتم کلا.ب زنا نگای جنسی.داره.درصورتی ک هیچ.رابطه.ای.بامن نداره.خیلی.بی لیاقت.هست.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقد ناراحتت شدم واقعا مچشا گرفتی؟ 

اره.۷ سال میدونستم داره خیانت میکنه.ولی.اینقد.صبر کردم ک مچشو گرفتم .مشاوره رفتم.بعضیا میگن.امکان داره.خوب بشه.بعضی میگن خیانت هیچوقت درس بشو نیست

باید مهریه اجرا بذاری و در جا توقیف اموال کنی و بگی میخواد بفروشه.از طریق ثبت باید اقدام کنی.وگرنه میفهمه و میره اموالش رو با قولنامه با زمان جعلی به نام کسی میزنه.و دستت به هیچ جا بند نمیشه

ولی طلاق واقعا سخته بایه بچه... بعدشم اگه اسم رسم دارن یکی پابندش میکنه و بچت ذارای خواهر برادر ناتنی میشه ها به بدیا وسختیا طلاق فک کن... پسرت به3سالگی که برسه عاشق باباش میشه مهر اونا میخواد یه لحطه فک کن شوهرت بعده توزن بگیره بچت به چه روزگاری می افته

ولی طلاق واقعا سخته بایه بچه... بعدشم اگه اسم رسم دارن یکی پابندش میکنه و بچت ذارای خواهر برادر ناتن ...

روزی هزاربار ارزوی مرگ.کنی خیلی سختره.ادم زندگیش جهنم باشه خیلی سختره.اینک دائم شوهرت سرش توگوشیش باشه مطمعا باشی داره بازم.خیانت میکنه وسکوت کنی خیلی سختره.اره طلاق خیلی خیلی سخته ولی زندگی.سگی الان من خیلی سختره.اینک کسی بهت علاقه نشون نمیده یک ذره غیرت روت نداره .کلا زنا با بی محبتی نابود میشن حالا شما فک کن خیانتم ببینی دائم میاد تو ذهنت اون لحظه.با مردی ک هیچ وقتی برا زن وبچش نمیزاره وای نوکر وسگ در خونه زنای خراب گوشه خیابونه,نمیشه زندگی کرد.حاضرم.سختی طلاقو ب جون بخرم فقط پای کثیفش از زندگیم حذف بشه