2777
2789
عنوان

چرا این روزها مردم اینقدر پز میدن به هم؟ که چی بشه😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 70 پست
نه والا . به صراحت گفتم هر ننه قمری رفته ترکیه. همین بقالی سر کوچه ما هم رفته بوده ترکیه از نوع ازمی ...

حالا برند یا نرند

که چی بشه

شاید با همین دلخوشند

راستی من پام و از ایران بیرون نذاشتم 

خیلی از جاهای ایران خودمون رو هم ندیدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از درون به چی افتخار کنیم؟ مهم اینه چیزی واسه افتخار نیست

داری اشتباه میکنی. به سلامتی که خدا بهت داده افتخار کن. به پدر و مادر مهربونی که داری افتخار کن. به هوشت افتخار کن. به سلیقه ت افتخار کن. به این که آدم خوبی هستی افتخار کن. به هزار تا چیز دیگه که مطمئنم تو وجودت هست که خودت آگاه نیستی...

من نه تاحالا سفر خارج از کشور رفتم ،نه ایران خودمونو کامل گشتم نه خیلی زندگی رو به بالایی دارم ،کلا یه زندگی معمولی و متوسط ولی گاهی اوقات شده پزم دادم ،به نظر من این تو ذات همه خانوماست

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
همتون حمله کردین به من. چقدر ذهنیت منفی دارن بعضی ها. داره بدم از این سایت

من اصلا چیزی نگفتم فقط دونفر شوخی کردن منم استیکر خنده گذاشتم اصلا حمله نکردم به کسی😐😐😐

عزیزم یه کم جنبه شوخی داشته باش هر کی شوخی کرد شماهم به شوخی جواب بده هم خوش میگذره هم عصبی نمیشی 

نه خانم عزیز خیلی کار شایسته ای کردین که نرفتین . جای بی کلاس هاست. انشالا سفر امریکا و اروپا بری. د ...

ترکیه رو ایرانیهایی که دوست دارن بی حجاب بگردن و دستشون از اروپا و آمریکا کوتاهه، آباد کردن!!! فقط میخوان برن یه جاییکه عقده هاشونو خالی کنن! وگرنه جاهای دیدنی ترکیه دقیقا همونطور که گفتی به گرد پای ایران نمیرسه!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
ترکیه رو ایرانیهایی که دوست دارن بی حجاب بگردن و دستشون از اروپا و آمریکا کوتاهه، آباد کردن!!! فقط م ...

چه دیدگاه عجیبی 😳

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
2810