2777
2789
عنوان

چرا این روزها مردم اینقدر پز میدن به هم؟ که چی بشه😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 70 پست

نه والا، دور و بر من که پر از آدمایی که فقطططططط مینالن از بدبختی و نداااری و....در صورتی که وضع مالیا توپپپپپپ

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واقعا خیلی بده هیچ چیز خاصی نداریم که بهش افتخار کنیم نه شغل حسابی.نه خونه و ماشین انچنانی.نه مساف ...

دقیقا هیچ چیز 

از اینا ک گفتی ندارم😁

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

حالا یه پزی هم من بدم 😎هفته پیش یه مسافرت کوتاه دو سه روزه رفتیم حقوقمونو همونجا تموم کردیم الان تا آخر ماه باید درودیوارونگاه کنیم 

صبر کن سهراب قایقت جا دارد؟من از همهمه ی اهل زمین بیزارم...
نه خانم عزیز خیلی کار شایسته ای کردین که نرفتین . جای بی کلاس هاست. انشالا سفر امریکا و اروپا بری. د ...

شما جاهای درب و داغونش رفتی ترکیه خیلی قشنگه و برای مسافرتی که نخوایم زیاد هزینه کنیم عالیه جانم

خانومایی که زندگی زناشوییتون سرد شده حتماااا یه سر به تاپیک اسکرین شات پیام های  منو شوهرم بزنید و فایل صوتی کلید مرد دکتر حبشی رو دانلود کنید و گوش کنیدو عمل کنید بهش و عشقو برگردونید به خونه هاتون❤ برای همه چیز درمانی هست به جز مرگ پس هرگز نا امید نشید❤😍❤
میترسم چش بخورن

یا اینکه میترسن یه موقع پول احتیاج داشتیم بهشون رو بندازیم

❤🧡💛💚💙💜 کتاب معجزه شکر گزاری روحتما بخونید و بهش عمل کنید ومنتظر یه تغییر مثبت و بزرگ تو زندگیتون باشید❤🧡💛💚💙💜
2810