2777
2789
عنوان

ایشالله به حق پنج تن شوهرم بمیره

| مشاهده متن کامل بحث + 3930 بازدید | 177 پست

شوهر خواهر شوهر منم 24 سالش شده تازه

خواهر شوهر 21

تو حاملگی انقد زده بوذش هر چی ما گفتیم زوده برا ازدواج قبول نکرد 

اسکار بهترین لحظه هم تعلق میگیره به وقتی که معلم میبردمون پای تخته درس بپرسه یهو زنگ تفریح میخورد      کاربر سال 96 هسدددددددم یه مدت تو ترک بودم  دیدم نمیشه از نی نی سایت دور بود باز دوباره معتادش شدم.  مرسی اه  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کی عقد کردید کی ازدواج کردید کی حامله شدی ک حالا با این سن کم بچه دارید😐 زندگی فقط به بلوغ رسیدن جسم نیستا 

یبار تو جمع دوستام به یکی گفتم سفسطه نکن عزیزِ من گفت چی؟ گفتم سفططه نکن😐 گفت یبار دیگه بگو🤨 گفتم سسفطه نکن😶 هیچی دیگه دوستیمو باهاش بهم زدم لعنتی خیلی پیگیر بود😕
خودت چندی؟

۲۰

تاکه بودیم نبودیم کسی کشت مارو غم بی همنفسی تا که رفتیم همه یار شدند خفتیم همه بیدارشدند قدرآیینه رو بدانید که هست نه درآن وقت افتادو شکست😘😘
عزیزم من نمیدونم ماها ک اخلاق شوهرامو میدونم چرا یه حرکتی میکنیم ک کار ب اینجا بکشه من با اینکه خیلی ...

اینقدرم ک شما میگید شهر هرت نیست. همین الانشم میتونه بابت کتکهایی ک خورده شوهرشو ب غلط کردن بندازه و دیه و تعهد بگیره

مادرش اینقد بچه رو دوست داره نگو هزار دفعه گفته من خودم بزرگش میکنم تازه سینه شو هم میده بچه بخورع

چی سینه شو مسده بچه بخوره اوغغغغغغ هیچی نمیگی 

اسکار بهترین لحظه هم تعلق میگیره به وقتی که معلم میبردمون پای تخته درس بپرسه یهو زنگ تفریح میخورد      کاربر سال 96 هسدددددددم یه مدت تو ترک بودم  دیدم نمیشه از نی نی سایت دور بود باز دوباره معتادش شدم.  مرسی اه  

خب خودت میرفتی بجا دیگه میخوابیدی چقدر بهش گیر دادی ولکن بابا

اونم وحشیه

پدر و مادر ایرانی چه چیزی از فرزندان خود می خواهند؟؟یک برده ی روحی و بی نیاز از تمایلات جنسی، با هوش درسی و اجتماعی بالا و توقعات کم، ایده آل از لحاظ ظاهری، متواضع و تو سری خور در خانواده با اعتماد به نفس بالا در اجتماع...اینجوریه که جامعه تبدیل میشه به جوونای افسرده،سرخورده،عقده ای، گریزان از خونه و خونواده به دنبال جایی امن صرفا جهت داشتن آرامش..