2777
2789
عنوان

بیاااااااااااااااااااین مدل لباسمو ببینید و نظررررر بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 79 پست
اصلا کار قشنگی نیس مردمو منتظر عکس میذارید خودتون از تاپیک میرید😑😐

یه استباه ابنترنتی پیش اومد..ببا ببین

صحبت کردن هر کسی بیوگرافی هست از خودش و اصالت و فرهنگ خانوادگیش.پس هویت و اصالت خانواده تو به بهترین شکل تعریف کن حتی توی فضای مجازی ... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2803
هرچی مدلش ساده تر باشه شیک تره

دقیفا👌

بیااااا گذاشتم

صحبت کردن هر کسی بیوگرافی هست از خودش و اصالت و فرهنگ خانوادگیش.پس هویت و اصالت خانواده تو به بهترین شکل تعریف کن حتی توی فضای مجازی ... 
دوووووووویدم ببینم عکسو

بیااااا گذاشتم

دقیفا👌 بیااااا گذاشتم

خیلی قشنگه، هیکلت همین شکله؟ مدلش ی طوریه که قسمت سینه و شونه ها رو بزرگتر میکنه، ولی مدلش همیشه خوبه خیالت راحت

⁦❤️⁩👰🤵🏻⁦❤️⁩ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺
2804
خوشگله

نمیخام تا چهار ماه دبگه دمده شده باشه...

خیلی قشنگه، هیکلت همین شکله؟ مدلش ی طوریه که قسمت سینه و شونه ها رو بزرگتر میکنه، ولی مدلش همیشه خوب ...

نه از این بهتره هیکلم😄😄😄

سینه و ب اس ن م نسبتا درشته

تپل نیستم لاغرم نیسنم

نمیشه گلم خیالت تخت فقط اندامتو اوکی نگه دار اون دمده شد بیا یقه ی منو بگیر

یقه شما رو از کجا پیدا کنم اون وقت؟؟؟

😃😃😃😂😂😂

2805
نه از این بهتره هیکلم😄😄😄 سینه و ب اس ن م نسبتا درشته  تپل نیستم لاغرم نیسنم

خب عالیه،با چه جنسی دوختی؟

⁦❤️⁩👰🤵🏻⁦❤️⁩ 💃آهاااای📢 پسر عمو جان بیا خانومتو وردار ببر🕺
خیلی قشنگه، هیکلت همین شکله؟ مدلش ی طوریه که قسمت سینه و شونه ها رو بزرگتر میکنه، ولی مدلش همیشه خوب ...

من خیلی دو لباس و ظاهرم حساسم تو روخدا اگه خز میشه لگزد اخه الان تهران رفتم خرید از این مدله زیاد دیدم

تا چهار ماه دیگه زیاد ککراری نشه

میخام تک باشه لباسم 

2801