2777
2789
عنوان

(((((((( 40نفر بیاین اینجا که برای هم دعا کنیم و صلوات بفرستیم))))))))))

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 106 پست
واییی توییی... ای دختر امروز همش امضات رو زیونم میچرخید سردرد گزفتم از بس گفتم.. اصلا نمیتونستم بهش ...

همین الان تو مرحله جذب هستی

ببین چقد سریع جذب کردی به امضای من ارتعاش فرستادی الانم باز اومدی تو تاپیکم

حتما قانون جذب کار کن حتماااااا

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی               اینستام:                           مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید    من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎                               
 آیه الکرسی خوندم برای منم دعا کنید

عزیزم تو لیست لایک اسمتونو دیدم و براتون صلوات فرستادم

ایشالا به هر چی میخوای برسی

بیرون ز تو نیست هرچه در عالم هست، از خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی               اینستام:                           مطالب آموزشی زیادی اونجا پست کردم میتونید استفاده کنید    من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   قانون زندگی، قانون باورهاست. بزرگان زاده نمیشوند ساخته میشوند💎                               

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همین الان تو مرحله جذب هستی ببین چقد سریع جذب کردی به امضای من ارتعاش فرستادی الانم باز اومدی تو تا ...

خب از کجا شروع کنم چجوری یه راهنمایی بکن

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  

بچه ها من نذر کردم اگه به هدفام رسیدم میام اینجا تاپیک قانون جذب میزنم به همه سوالاتون جواب میدم و راهنمایی تون میکنم    

خب از کجا شروع کنم چجوری یه راهنمایی بکن

اول بهم بگو چقد از قانون جذب میدونی و اینکه اوضاع مالیت مساعده؟

اگه میتونی دوره کارشناس جذب شوید استادم شرکت کن چون من خودمم توی همون دوره هستم و دارم نتایجش رو میبینم

اگرم نمیتونی هزینه کنی یا هنوز اعتماد نداری میتونی تو کانال تلگرامش عضو بشی اون جا ویس های اموزشی رایگان میذاره البته به پای دوره نمیرسه و ناقص و نامنظمه یکم

ولی بازم کمکت میکنه چون من خودم اول با کانال تلگرامش اشنا شدم  ویس هارو گوش دادم

بعدش توی دوره شرکت کردم

واسم دعا کنید به آرامش برسم خیلی درمانده ام

ایشالا خدا به قلبت ارامش بده الهی امین

اول بهم بگو چقد از قانون جذب میدونی و اینکه اوضاع مالیت مساعده؟ اگه میتونی دوره کارشناس جذب شوید اس ...

من ایران نیستم... وضعمم خوبه

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  

استارتر ممنون از حُسن نیتتون.

به نیت همه افراد این تاپیک تک به تک دعا کردم و صلوات فرستادم.

انشاءالله اون چه که خیره براتون رقم بخوره.❤

" اللهم صلی علی محمدوآل محمد"

التماس دعا 😊

خوشـحال و شـاد و خنـدانـم                                       قــدرِ دُنـیــا را مـی دانـم                                                                 💚💜💚                        
من ایران نیستم... وضعمم خوبه

نگران نباش دوره اموزشی حضوری نیست بصورت غیر حضوریه

یه اپلیکیشن داره نصب میکنی بعدش مثلا 9 ماهه

بعد هر ماه پولو واریز میکنی فایل های اموزشی که بصورت ویس هستش بهت میدن اونارو گوش میدی شروع میکنی تمریناتو انجام میدی 

میتونی پول هر ماه رو جدا جدا بریزی اگرم بخوای میتونی کل 9 ماه رو یک جا بخری

واقعا زندگی رو دگرگون میکنی خداروشکر که من با این دوره اشنا شدم الانم میتونم به بقیه معرفی کنم که مشکلاتشون حل بشه اگه بخوای ایدی کانال تلگرامشو میدم

استارتر ممنون از حُسن نیتتون. به نیت همه افراد این تاپیک صلوات فرستادم. انشاءالله اون چه که خیره ب ...

منم ممنونم که شرکت کردین و حال منو خوب کردین از وقتی این تاپیکو زدم کلیییییییی از ته دل خوشحالم و حس خوب گرفتم براشمام دعا کردم چون اسمتونو توی لیست لایکا دیدم عزیزم

نگران نباش دوره اموزشی حضوری نیست بصورت غیر حضوریه یه اپلیکیشن داره نصب میکنی بعدش مثلا 9 ماهه بعد ...

بفرست ممنون😘

باتشکر از استارتر عزیز بابت این تاپیک عالی 

دوستان ان شاالله همه حاجت رواشین به امید حق التماس دعا🙏🙏🙏🙏🌹💕💕💞💞💖💐💐💐💐

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.       
بفرست ممنون😘

https://t.me/parvareshejazb 

این کانال ویس های رایگان اقای شریفی رو گذاشتن بخوای میتونی گوش بدی بدون هیچ هزینه ای 

@maryam_0122 اینم ایدی ثبت نام توی دوره هستش پولیه که من خودم توش شرکت کردم واقعا خیلی عالیه ایشالا ک بهترینارو جذب کنی و خبر بارداریتو بهم بدی

مطمئن باش همین که امشب با این قانون اشنا شدی یه در بسته روت باز شده   

2810