2777
2789
سلام
نیلوفر جون دستور ژله سورپرایز رو کامل نزاشتم چون فکر کردم همه بلدند اما لینکش رو براتون میزارم
http://www.ashpazonline.com/forum/forum-f219/topic-t15890.html

پگاه جون منظور از شیرعسلی همون قوطی های کوچیکه تغلیظ شده هست که مثل شکلات مایع هست که به تنهایی هم خوشمزه هست
مامان پریماه جون مرسی از لطفت من و شوهرم از روز اول ازدواجمون با هم قرار گذاشتیم با هم قهر نکنیم و اگه چیزی بینمون پیش اومد فقط خودمون حلش کنیم و بهش قول دادم هر روز بدرقه اش کنم دیگه عادت کردم اگه یه وقت خوابم ببره تا بیدار شدم باید بهش زنگ بزنم خداحافظی کنم اگر نه دلم آروم نمیگیره واقعا"شوهر ذلیلم هههههههه
راستی مهسا جون هستی دختر مهتاب جونه و رونیا دختر پگاه جون هست
فرناز جون امیدوارم مشکلت زودتر حل بشه ولی حتما"پیگیری کن تا به دندونهای دیگه ات آسیب نزنه
عاشقتم خدایا
مهسا جون من هم این سوفله رو درست میکنم خیلی خیلی خوشمزه هست و به همه مامانها هم پیشنهاد میدم درست کنند
من هم دستور نوعی سوفله رو میزارم برای کسانی که بادمجون دوست دارند
سیب زمینی دو تا متوسط حلقه شده و سرخ شده (حلقه ها به ضخامت 1 سانت)
یادمجون دلمه ای حلقه شده و سرخ شده 1 عدد بزرگ
مایه ماکارونی که توش قارچ و فلفل دلمه هم باشه یک لیوان
سس سفید (سس بشامل)1 پیمانه
پنیر پیتزا 180 گرم
ظرف پیرکس به قطر 20 سانت رو چرب کنید کمی از سس کف ظرف بریزید و به ترتیب سیب زمینی بادمجون مایع گوشتی سس سفید و پنیر بریزید این کار رو تکرار کنید تا مواد تموم بشه فقط دو لایه آخر سس و پنیر باشه بزارید توی فر تا سطحش طلایی و برشته بشه کسانی که مایکرو ویو دارند از برنامه کانوکشن استفاده کنند
عاشقتم خدایا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانمی جون از دستور خمیر پیراشکیت خیلی ممنون خیلی ترد و خوشمزه شدند برای قطاب هم عالی بود دست گلت درد نکنه قرار شد جمعه ته چین دماوندی درست کنم فقط به جای گرد غوره چی میشه گذاشت؟ یا از کجا تهیه اش کنم ؟مرسی دوست خوبم
عاشقتم خدایا
باز هم سلام.

مهسا جون هر روز نمیام سر کار فقط روزهای زوج میام. و همون طور که فرشته عزیز گفت اسم دخترم رونیاست. رونیا امروز پیش مامان خودم هستش. راستش برای مهمونی جمعه مامانم اومده کرج که امروز رونیا رو نگه داره و فردا هم بهم کمک کنه.
ولی روزهای دیگه میزارمش پیش مادرشوهرم. خیلی بحث کردم با همسرم سر ین قضیه که بزاریمش مهد ولی اون قبول نکرد و همه هم گفتند که اگه بزارم پیش مادرشوهرم خیلی بهتر از مهده. فعلاً که دخملی میره پیش مامانی هاش.

فرشته جون ممنونم بابت لینک.

ولی میترسم خرابکاری بکنم. میخوام که مسقطی رو به شکل ژله سورپرایز درست کنم. اگه که بشه.
پگاه جون پیشنهاد میکنم دسرهات رو فردا درست کنی تا استرس هم نداشته باشی مخصوصا"که آش شله قلمکار هم خیلی زمانبر و پر کاره من همیشه روز قبل نصف کارهام رو میکنم تا روز مهمونی اذیت نشم امیدوارم مهمونیت به خوبی برگزار بشه
عاشقتم خدایا
امروز مامانم برام حبوبات آشم رو پخته و گوشت رو هم زنگ زده گفت که دارم میپزمش.
راستی بچه ها من شامی هم میخوام روی سفره افطارم بزارم.
قربون مامان گلم بشم که برام یک بسته شامی آماده و فریز شده آورد و گفتش که از شب قبل بزار توی یخچال تا یخش باز بشه و روز جمعه سرخشون کن. میخوام صبح سرخشون کنم و برای افطار بزارم توی مایکروفر.
کلاً غذاهام رو میخوام آماده توی ظرفها بکشم و وقتی خواستم افطار رو بیارم بزارم توی مایکروفر.
راستی میخوام سفره بندازم . میزم 6 نفره است البته بیشتر از 6 نفر هم میشه دورش بشینیم. ولی خوب عده ما 10 نفر مهمون هستند و کم میاد. واسه همین گفتم که از اول اگه یک سفره بندازم خیلی بهتر میشه.
وای باورتون نمیشه که چقدر استرس دارم. این دومین باره که توی عمرم دارم مهمونیه افطار میدم. بار اول تازه دو ماه بود که عروس شده بودم. و خانواده همسرم به علاوه خاله و پسرخاله و خانمش بودند. و خدارو صد هزار مرتبه شکر همه چیز خوب شده بود. البته بگم که مامانم بی سر و صدا از روز قبل اومده بود کمک من. راستش مهمونی افطار خیلی خیلی سخته.

این دفعه هم دایی شوهرم و بچه هاش توی این مهمونی هستند و برای اولین باره که برای شام دارند میان منزله ما.
آره پگاه جون شامی هم عالیه سفره تو قشنگ تر میکنه
راستی پگاه جون میتونم بپرسم اصلیت پدر و مادرت کدوم شهر شماله آخه شامی رو شمالیها تو افطار میل میکنند اینو از این بابت پرسیدم چون پدر و مادر من هم اصلیتشون مال فومنه
راستی کمک خواستی من هم هستما
عاشقتم خدایا
من عاشق شامی هستم. البته خیلی ها دوستش ندارند. ولی یک بار افطار که مامانم خانواده شوهرم رو دعوت کرده بود شامی و آش شله قلمکار گذاشته بود و موقع رفتن شوهرم یواشکی بهم گفتش که خانواده اش از شامی و آش خیلی خیلی خوششون اومده. اگه هست میشه بدیم بهشون یک ذره با خودشون ببرند.