2777
2789
عنوان

متولد 69 یا 76،7 ؟ بهش میگن .واقعا یا تعارفه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 24 پست
تا پنج شش سال به نظرم طبیعی هست برای بیبی فیسا ولی بیشتر هر کی بهم توهم داره به نظرم

جالبیش به اینه که اصلا بیبی فیس نیستم🤣به نظر خودم البته🙄

و اینکه هم  تپل ام هم موهام بلونده😏

هم اینکه به همشون گفتم بچم ۴ سالشه

ولی بازم مثل اسکولا گفتن ۲۳ سالته😂

مبی هستم.عضویت تیر ماه ۹۴👒

اسی یاد دوست سابقم افتادم که از من بزرگتره و هر دو هم کوچیکتر میزنیم.اون موقع من ۲۵ سالم بود اون ۳۰.اصرااااار داشت من ۳۰ میزنم خودش ۲۰.در حالیکه همه منو از سن خودمم کوچیکتر میدیدن.اخرش گفتم من ۵۰ میزنم تو ۱۵ خودتو ناراحت نکن عزیزم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون یکی دوستم م ،.متولد 78 .ولی بهش میگن بزرگتر میزنی از اون که 69 ،70 ه ! 😯😯😯😯😯

بعضیا سنشون کم میزنه مثل خودم مثل مامانم من مثلا 23 سالمه همه فکر میکنن 14/15 ساله ام خیلیا دخترم تو بغلم که بوده گفتن عه آبجیته چه نازه گفتم نه بابا دخترمه تعجب کردن فکر کردن 14 سالمه مثلا😐 یا مثلا مامانم با همسرم چند روز پیش رفته بودن بنگاه اونجا همه شون فکر کرده بودن مامانم زن همسرمه بعد که همسرم برگشه بهش گفته مامان همه شون تعجب کردن 😂😂😂😂😂😂😂😂

من فکر میکنم

بعضیا ژنتیکی اینطورین

ولی بعضیا صورتشون به خاطر ارایش و مدل برداشتن ابرو بزرگتر میزنه

بعضیام اینقدر ارایش کردن صورتشون اسیب دیده

من خودم از بچگی ارایش نکردم

تازه بعد ازدواج فقط گاهی از رژهای گیاهی یا ریمل گیاهی و سرمه استفاده میکنم

هرجا میرم بهم میگن ۷یا۸ سال کمتر از سنم نشون میدم

اون یکی دوستم م ،.متولد 78 .ولی بهش میگن بزرگتر میزنی از اون که 69 ،70 ه ! 😯😯😯😯😯

پسر خاله شوهرم متولد ۵۴ عه

زن گرفته متولده ۷۳🙄

ولی انقدر دختره سنش بالا میزنه که فکر میکنی دهه ۵۰ ایه😐

یعنی هر کی میبینه نمیفهمه تفاوت سنیشونو

مبی هستم.عضویت تیر ماه ۹۴👒

منم خواهرشوهرم ۱۳سالشه ولی میخوره ۲۵ایناباشه.چاقه.من لاغرم ۲۰سالمه.همه همه جامیگن انگارتو کوچیکی اون بزرگتره مادرشوهرمم چشش درمیاد 💃💃💃

٩شهریور ٩٨بچموشش ماهه زایمان کردم و ازدست دادم😔ولی خدابعد٨ماه یه دختر خوشگل بهم داد😍باوجود واریکوسل شوهرم که نه دارویی مصرف میکنه نه عمل میکنه😡هردوبارم بایه باراقدام باردارشدم...تاخدانخادبرگ ازدرخت نمیفته☺️خدایاشکرت 

شاید بی ربط باشه ولی انقدر بدم میاد یکی میگه چند سال بهم میخوره. ادم میمونه چی بگه یهو بزرگتر از سنش بگی ضایع میشه من همیشه از اونی که بنظر میاد کمتر میگم باز نزدیک سن طرف میشه اقا نپرسید این سوالو