2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662750 بازدید | 13977 پست
سلام ندا جان. ممنون میشم اگه بهم بگی بیمارستان صارم بیمه تامین اجتماعی رو قبول می کنه یا نه؟
و اینکه این قیمت ها آزاده یا با بیمه.
من تعریف بیمارستان نجمیه رو هم شنیدم. چون طبیعی دوست دارم. دکترم بیمارستان های زیادی رو میره. هنوز ازش نپرسیدم ولی می دونم ماردان و نجمیه جزءش هست
و قیمت ها رو هم نمیدونم. حالا این سری که رفتم می پرسم و میام بهتون میگم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سعیده جان متاسفانه صارم فقط بیمه های خاصی مثل بعضی بانکارو قبول میکنه. البته بیمه ایران رو هم قبول میکنه.
این قیمت آزاده.
ما بیمه آسیا هستیم که بعد از پرداخت هزینه میتونیم تا سقف 2 تومن رو از بیمه بگیریم.
سلام ...من باز اومدم....

ایرانا جون تو میگی سونو دقیقه ولی من قبول ندارم اخی من چند هفته پیش که رفته بودم خودم مطمئن بودم 8 هفته از روز اول اخرین مریضی و دکتر گفت نه تو هفته 6 تازه تموم شده ..بعد که حساب کرده اصلا جور در نمیاد بعد رفتم از چند نفر پرسیدم گفتم اون چیزی مادر حساب می کنه دقیق تره چون سونو از روی جمجمه بچه تاریخ میگه ممکن بچه هنوز جمجمش کوچیک باشه براساس استخوان بندی برای همین هفته کمتر بگه حالا باز هم من نمی دونم...

ایرانا جون راحت که چه عرض کنم ... خوب استراحت که یه چیز دیگه است.. ولی خوب زمان زودتر می گذره. من چون از اولش سرکار بودم. یعنی از وقتی فارغ التحصیل شدم. دیگه تو خونه نمی تونم بمونم اون چند روزی هم که استعلاجی گرفته بودم تو خونه حوصله ام خیلی سر می رفت.

بچه ها راستی از سنتون بگید. هر کدوم چند سالتونه ... من متولد دی ماه 59 هستم.