2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662750 بازدید | 13977 پست
سلام.
ایرانا جان. من شکمم بعضی موقع ها پهلوش سفتی مشیه. هر چند روز یه بار. من تو همین سایت خوندم تکان از هفته 16 تا 20 می تونه اتفاق بیفته. ولی معمولا از هفته 18 هست.
مامان فندق من متولد خرداد 62 ام.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام مامانای تازه وارد خوش اومدین
منم گاهی سمت راست شکمم یه گلوله حس میکنم. بچه ها راستی براتون مهمه که بچتون چی باشه. من برام مهم نیست هرچند اگر دختر باشه می دونم به درد آینده من بیشتر می خوره اما متاسفانه خونواده شوهرم به شدت پسر دوست دارن و اصلا قبول نمی کنن که ممکنه این نی نی دختر باشه. و رسما موقع احوال پرسی می گن پسرت چطوره؟!!! وقتی هم گاهی از روی علائمم می گن نکنه دختر باشه و کلی غصه می خورن. می ترسم وقتی دختر شد تحویلش نگیرن و منو مجبور کنن دوباره حامله شم در صورتی که من یه بچه بیشتر نمی خوام. به هر حال هرچی باشه امیدوارم همه نی نی ها سالم و بی عیب باشن.

مهراوه جون کجایی دو روزه ازت خبری نیست. خوبی؟
سلام مامان ها و نی نی ها
بچه ها من دیروز رفتم پیش دکترم صدای قلب نی نی رو برام گذاشت وقتی دستگاهشو رو دلم فشار داده بود علاوه بر صداش ضربات کوچیک قلبشم حس میکردم . دکتر بهم گفت احتمالاً نی نی پسره. فرزانه جان همسر منم خیلی پسر دوست داره ولی برا من فرقی نمی کنه امیدوارم نی نی های هممون هر چی که باشه صحیح و سالم و باهوش باشه.
من متولد دی 64 هستم
فرزانه جان اهمیت نده ...خونواده شوهر منم پسر دوستن ولی به زبان نمیارن و می گن هر چی باشه دست خدا درد نکنه ولی ته دلشون پسر بیشتر دوست دارن من که به همه گفتم نینی دختره...اونا هم تا منمو می بینن میگن دخترت خوبه؟
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
الی جون دکتری که پیشش میرم خیلی با تجربه است اول معاینه کرد بعد ضربان قلبشو گوش داد و گفت همه چی خوبه.بعدش که برام داشت سونو مینوشت پرسیدم جنسیتش معلوم می شه اونم گفت که من احتمال میدم پسره.
الی جون قدیما که سونو اینا نبوده و ماما ها از رو تجربه تشخیص می دادن. مثلاً مامانم میگن که سر داداش بزرگترم مامانم 3 ماه براش باردار بوده رفته پیش ماما اون هم معاینه اش کرده گفته 3 ماهته بچه ات سمت راسته و پسره!!!
فکر کنم دکتر من هم از رو تجربه گفت.
من متولد 60 هستم
فرزانه جون خانواده شوهر منم همینن جاریم یه پسر 3ساله داره و با افتخار خود عزیزیه پسرشو میکنه من اوایل خیلی برام مهم بودو دلشوره میگرفتم و فکر میکردم اگه بچه پسر هم بشه اختیار اسمش هم نداشته باشم اما حالا فقط سلامتش برام مهمه و به جنسیتش فکر نمی کنم در ضمن حقیقت اینه که برای مادر دختر بهتره