2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست
الهام جون خوشبحالت واست خیلی خوشحالم
من تا حالا فقط یه بار رفتم سونو اونم همون روز اول که فهمیدم خیلی دلم میخواد بدونم نی نیم پسره یا دختر کلی بحث خونه ما! شوشومیگه حتمن پسره بقیه (خانواده هامون) دعا میکنن دختر باشه..
این وسط من موندم اگه بخوام بیام تهران میشه 18 روز دیگه به نظرم طاقت نیارم آخه اینجام نشنیدم که هیچ دکتری بتونه زیر بیست هفته جنسیتشو تشخیص بده اگه پیدا کنم حتمن میرم از طرفی شنیدم برای نی نی ضرر داره واسه این نمیخوام زیاد برم.
ولی انقد از توصیفت خوشحال شدم انگار نی نی خودمو دیدم.
راستی بچه ها یه چیز خوب دیگه بگم مامان شوشو همیشه یه دعای خوب واسه همه نی نیا میکنه اونم اینه که سالم و باهوشو خوشگل باشن... خیلی خوشم میاد از این دعا واسه همتون همین دعا رو میکنم. آدم وقتی یه چیزی از خدا میخواد باید درست حسابیشو بخواد..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهراوه جون ممنون از تاپیک جالبی که معرفی کردی. خیلی خوبه که بخونیمو بیاییم با هم در موردش گفت وگو کنیم.

فرزانه جون ممنون عزیزم از ایمیلت.

مژگان جان توی برگه سونو من که هفته 6 رفتم نوشته بود "امبریو داخل ساک حاملگی دیده شد."
مالی جون هفنه چندی؟منم فقط یک بار رفتم سونو...آخر هفته 7 رفتم.....من تازه هفته 11 تمام شده و هفته 12 هستم....بعضی موقع ها وسوسه میشم برم سونو ولی بعد پشیمون میشم......میگم ولش کن واسه نی نی خیلی خوب نیست......شما کی سونو کردی؟
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
مهراوه جان سونو کنترل بارداری چیه؟من تا الان یکبار رفتم که اونم هفته 7 بود....دیگه نرفتم وقتی بچه ها توصیف میکنن وسوسه میشم که برم ولی بعد پشیمون میشم......آخه هر چی تو هفته های اول کمتر بری بهتره......
مامانا سونو بیشتر برای دکترها سود داره تا مامان و نی نی. سونو هفته 6 برای اینکه مطمئن بشن ساک تشکیل شده هفته 8 برای ضربان قلب هفته 11 برا تشکیل شدن لوله عصبی هفته 14 برای ناهنجاری ها هفته 17-20 برای جنسیت و بعد از اون چک آپ. به نظر من اینهمه احتیاج نیست نی نی اذیت می شه. من فقط هفته 8 رفتم تا ضربانش رو ببینیم و هفته 13 که رفتم آزمایش رو نشون بدم دکتر گفت بخواب برا سونو منم طاقت نه گفتن نداشتم. ولی تصمیم دارم تا دو ماه دیگه که برای جنسیت میرم دیگه دکتر نرم چون اگه برم دکتر میگه بیا سونو.
الی جون اولین باری که رفتم سونو گفت 7 هفته و 6 روز البته + - 5 روز اما الان تو هفته 14 هستم. دوستم هم تو هفته 14 س رفته سونو ان تی بده دکتر جنسیتشو هم تشخیص داده وااای دلم غنج میره منم سونو میخواممممم
مهراوه جون و فرزانه جون ممنون از میلتون...
بچه ها من دوباره لکه بینیم شروع شده. از دیروز دوباره دارم لکه می بینیم. دیگه واقعا غصه دارم. اصلا نمی دونم چیکار کنم.... از طرفی هم مجبورم بیام سر کار. قبلا دو هفته استعلاجی گرفتم مثلا خوب شده بودما... دوباره بعد از دو هفته لکه بینیم شروع شده..... غصه دارم یه دنیا..................
مهراوه جون ممنون از لطفت

ملی جون احساستو کاملا درک میکنم منم برای رسیدن به این روز ساعت شماری میکردم انشا الله نی نی نازتو صحیح و سالم میبینی اگر تا اون موقع صبر کنی هم نینیت بزگتر شده و از تکاملش بیشتر لذت میبری و هم جنسیتشو دقیقتر تشخیص میدن

سعیده جون گل پسر شیرین زبونتو از طرف من ببوس وبگو نی نی منم دوست داره با تو دوست شه البته به شرطی که دخمل نباشهههههههههه

مامان فندق چرا اینقدر نگرانی منم بهت گفته بودم لکه بینی دارم هر چی شیاف مصرف کردم خوب نشد وقتی دکترمو عوض کردم گفت به خاطر جفت پایینته و باید مراقبت کنی ضمنا شیافو کرد 2 شب در هفته و بجاش 2 نوع امپول داد که همون هفته اولی که استفاده کردم بند اومد به نظرم با دکترت در مورد امپول صحبت کن و دوباره استعلاجی بگیر فعلا بچه مهمتره. کار همیشه هست ولی این بچه امانت خداست و باید بیشتر مواظبش باشی من نزدیک 1 ماه ونیم استراحت کردم کلاسامو نرفتم و با اینکه ددری بودم اونم تعطیل کردم به خدا بسپرش که خودش نگهدارشه
نگرانیت خیلی براش ضرر داره هااا
مامان فندق جان سلام.
منم تا چند هفته پیش لکه بینی داشتم. گاهی هم خون قاطیش بود.(ببخشیداااا)
دکتر بهم شیاف داد 2 هفته استفاده کردم. هفته اول 2 تا هفته دوم 1.
خداروشکر فعلا که نداشتم. به شما شیاف نداده؟

ولی زنداییم تا اخر حاملگیش لکه بینی داشت. انشالله که زود خوب میشی و تموم میشه.
دکتر به من گفت استرس اوضاع رو بدتر میکنه.
نگران نباش خانومی انشالله که زود خوب میشی. من کاملا درک میکنم حس خوبی نیست.
مواظب خودت باش و اصلا استرس نداشته باش دوستم.
سلام دوستای خوبم.
می خوام استرس نداشته باشم اما وقتی می بینم کلی غصه می خورم. یک ماه پیش که برای اولین بار لکه دیدم دکتر بهم شیاف داد 30 تا گفت شبی یه دونه استفاده کن الان دیگه داره تموم می شه. امروز وقت دکتر دارم ببینم چی می گه .........
دوستای خوبم ازتون می خوام همتون برام دعا کنید. می دونید که چه دوران سختی رو دارم سپری می کنم ....
مامان فندق جون نگران نباش....شیاف بزن....من با اینکه لکه بینی و مشکل خاصی نداشتم دکتر بار اول 30 تا شیاف و بار دوم 20 تا دیگه تجویز کرد و گفت بهتره تا آخر ماه 3 پروژسترون مصرف بشه...هیچ ضرری هم نداره استفاده کن.....با دکتر مشورت کن.....تو 3 ماهه لکه بینی طبیعیه و تا زمانی که به خونریزی تبدیل نشه مشکلی نیست از استرسه بیشتر...جاری من تو ماه 2 خونریزی پیدا کرد با دل درد شدید ..بعد سونو دکتر گفت فقط از استرسه.....نگران نباش....این وضع تا پایان هفته 14 تمام میشه