2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست
بابا ای ول الی جان بچه آبادانم که هستی ولک.....
نذاری بچه ات لهجه اصفهانی بگیره ها(هرچند من خودم لهجه اصفهانی دوست داشتم)اما خوزستانی که نمیذاره اصل و نسبش فراموش شه
هرکه میاد تهران خوشش میاد بگه بچه تهرانم اما من همه جا با افتخار میگم اهوازی ام.اصلا میرم اهواز زایمان کنم تا بچمم خوزستانی بشه!!!!..
من وزودی 77 بودم (اما سنم رو حساب نکنیها همون 18 ساله ام!!!! چشمککککککککککک)
وای ببخششید به همه مامانها صبح بخیر میگم....
حالتئون چطوره
راستی من یه مشکل دیگه پیدا کرده خیلیییییییییییییییی میخوابم
گاهی احساس میکنم دارم زخم بستر میگیرم بس که میخوابم
البته این که میگم خیلی یعنی 8-8:30 ساعت اما با توجه قبلا با 5-6 ساعت از خواب سیر میشدم
احساس بدی دارم
صبحها دیر میرم شرکت نمیتونم زودتر برم(از پاره وقتیمون اینطور استفاده میکنم)
بعد از ظهرها هم تا 6-7 کلاس دارم یر کلاس به زور چشمامو باز نگه میدارم
در کل احساس میکنم خیلی تنبل شدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صبح بخیر دختر جنوبیا!!! ببخشید مامانای جنوبیییی!! من شمالی هستم ولی جنوبیارو دوس دارم :)‌ تازه یه رفیق اهوازی هم از دوران دانشگاه برام مونده.. واای مهراوه جونم از خواب نگو که من ویار خواب داشتم تازه یکی دوهفته س بهتر شدم اصلن تمام مدت تو شرکت هم خواب بودم چه برسه به خونه.. خوب میشه باید تحمل کنی عوارض نی نیه!!
سلااااااااااااااااااااااام
گفتم که خیلی جالبه الی جونم!!! بفرما جنوبی هم که هستی!! اونم ولک ابادان!!! این اسمها هم که بماند!!!
اره سوزش هنوز دارم ولی وقتی گرمی میخورم و کم اب میخورم ... ولی خیلی کم شده ..هنوز پیش دکیم نرفتم که باهاش مشورت کنم ولی تلفنی از ماماش پرسیدم گفت اگر زیاد خارش نداری و اذیت نیستی صبر کن تا موقعی نوبت داری بیای در غیر اینصورت زود بیا چک کن..خب من که فعلا خوبم ...
سلام به جنوبی های گللللللللللللللللللللل.
مامان بابای من اهوازی ان. ما هر سال عید میریم اهواز. ولی در کل شهر جالبی نیست. بسیار گران . و بد آب و هوا.
ولی عاشق فلافل هاشم. و خیابون سعدی و کلیییییییییی زمینی. من همیشه جوراب هامو از فرخ رخ می خرم. جنسش حرف نداره.
راستی از صبح تا حالا نی نی من رفته یه گوشه شکمم و هی سفت میشه. طوری که یه ور شکمم رو کمی فشار میدم میره تو ولی اون طرف نمیره :)
طرف چپه
مهراوه جون منم خواب الود بودم اوایل... اما الان بهتر شدم... ولی دختر اینکه چیزی نیست ..من مثلا روزهای تعطیل میخوابیدم تا 1-2 ظهر!! اما الان بهترم..البته اینقدر که تو هفته محل کارم نشسته ام روی صندلی و ساعت کاری زیاده از 8 تا 4نیم بعدازظهر که وقت اضافه که میاره دراز میشمممممممممممم !!!
سلام به مامانای اسفندی
دیروز اینقدر توی محل کارم سرم شلوغ بود وقت نکردم بیام. من اصولا خوابم زیاده. 6-7 ساعت شب و 2-3 ساعت بعدازظهر!!! خدا رو شکر خوابم زیادتر نشده وگرنه می بایست از کارم استعفا می دادم.
من جایی خوندم کندر رو حتما باید بجون وگرنه درسته دفع میشه. من که اصلا نمی تونم شما چی؟
سلام دوستان.همه خوب هستید؟ نی نی ها همه خوبن؟
وای بچه ها یعنی من این همه کندر قورت دادم یعنی هیچ چی به هیچ چی؟ آخه عطاری به من گفت که نجوم چون تلخه و با آب بخورم.
راستی من احساس می کنم نی نی ام پسر ه. قبل بارداری دختر دوست داشتم الان فقط دارم به سلامتیش فکر می کنم. ولی خواب دیدم که پسر ه.
سلام خوبید ؟
وای من نمیدونم چرا دارم یکی یکی دچار عوارضهای بارداری میشم
دیروز که از سرکار اومدم(تا6 کلاس داشتم و 7 رسیدم خونه)سرم خیلییی درد میکرد
شوشو گفت فردا نرو بمون خونه استراحت کن
امروزم کلاس دارم با این حال موندم ونرفتم
اما دوباره سر دردم شروع شد
دیدم انگار ربطی به کار و خوابم نداره
حالا نهار میخورم و میرم
لااقل کمی از کارامو انجام بدم وکلاسم رو هم از دست ندم

به نظرت سردرد های من هم مربوط به نی نی ه این یکی رو دیگه نمیشه تحمل کرد پرخوری و پرخوابی لا اقل یه حالی هم میده
اما سر درد....
راستی من اصلا کندر نخوردم
الان دیر نیست؟طبق اخرین پری ان 13 هفته امه یعنی سه ماه اولم به امید خدا داره تموم میشه

منم احساسم اینه که نی نی ام پسره اما فرقی برام نمیکنه چیه
ببینم احساسم درسته یا نه