2777
2789
عنوان

متولدین اسفند 89

| مشاهده متن کامل بحث + 662749 بازدید | 13977 پست
تاطم جان
من که اول به کلوپ سر میزنم
بعد که میبینم خبری نیست یه سر هم میام اینجا!
واقعیتش اینه که
مامانهای اسفندی خیلییییییییی کمتر از مامانای دیگه میان توی سایت
یه سر به کلوپ مامانای بهمنب بزنی میبینی اونها خیلیییی فعالند
اصلا ادم نمیرسه پستها رو بخونه
الی جون من 22 تیر رفتم دکتر همونجا سونو وازینال انجام داد. ضربان قلب نی نی رو هم نشونم داد اما تو سونو واژینال صدا رو نمی شنوی. 22 تیر به من گفت جنین 6 هفته و 4 روزشه. البته من دوره هام 26 روزه است فکر می کنم به خاطر همین زودتر تشکیل شده. آخه اونروز یکی هم اومده بود که تاریخ آخرین پریش 12 خرداد بود ولی جنین دیده نشد گفت خیلی کوچیکه.
دوره های تو چند روزه بود؟
مهراوه جون اسم دستگاه تصفیه ما دالتونه انگلیسیه... حدود 100 تومن برامون تموم شد. مارکای مختلفی داره. بعضیشون 4 تا فیلتر دارن بعضیشون 6 تا.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الی جون نوار قلبشو تو برگه سونو چاپ کرد....
فکر می کنم یکی از نشانه های بارداری خارج رحمی اینه که لک بینی داره... اصلا به خودت استرس نده... البته من خودم بدتر از توام. این هفته یه کم حالت تهوعم کمتر شده بود همش می گفتم نکنه طوریش شده که من تهوعم کمتر شده.....
آره منم شنیدم نشانه های بارداری خارج رحمی:
1-لکه بینی
2- تیتر پایین تو رنج مشکوک یا مثبت با عدد کم
3-دل درد شدید
با اینکه هیچ کدام رو ندارم ولی این شیطون هی میاد سراغم نمی زاره زندگیمو بکنم
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
بچه ها من 12 مرداد نوبت اولین سونو بود امروز با کلی استرس به خاطر کمر دردم رفتم دکتر و دکتر سونو انجام داد.....نی نی رو دیدم 12 میلی متر بود...قلبش هم میزد قربونش برم......دکتر گفت همه چیز نی نی خوبه ونگرانی نداره و کمر دردم ربطی به حاملگی نداره و مال گودی زیاد کمرمه....گفت نرمش کن....ولی واسه محکم کاری شیاف پرو‍سترون نوشت
آدمی است دیگر ...گاهی دلش میگیرد
سلام الهام جان خوش اومدی
مامان فندق درست میگی نمیشه اعتماد کرد ولی اینکه آدم نتونه یه اب آشامیدنی هم داشته باشه خیللییی بی انصافیه

ولی من هنوز به این قضیه مطمئن نیستم واقعا دستگاه تصفیه ها نیترات رو میگیرن؟
2810