بچها اينقدر نديدم اطرافم ازين دسته مردا برام عجيبه كه شوهره همسايمون اينطوره مثلا توي خونواده چادري بوده شوهرش الان يه بچه دارن ولي از اول به اين ميگفته مثلا زنا تو خيابون موهاشون بلنده پس توام بلوند كن يا مثلا موهاي جلو تو اينطوري سشوار كن يا از پشتم بريز بيرون يا شلوار قد ٨٠بپوش ناخناي پاتو كاشت بزارو ازين حرفا اخه شوهر من حتي رنگ موام دوست نداره اخه بهم مياد فكنم واسه اينكه زير شال ديده نشه تو خيابون بدش مياد😐
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
تو خیابانو ندیدم بگن که مثلا موهاتو بزار بیرونو ارایشو فلان ولی خب خیلی از شوهرا هستن که دوست ...
اره ولي اينكه واسه بيرون رفتن ميره واسش اتو مو ميكشه يا مثلا ميگه ساقه پات ديده شه قشنگتره اين عجيب نيست اونكه حتي پدرامونم دوست دارن مامانامون بروز شن ولي بروز بودن با جلف بودن متفاوت نيست؟
من اولا كه دوست بوديم ميگفت موهاتو باز بذار بيرون بذار آرايش كن از اينكه باز باشم خوشش ميومد ولي بعد از عقد نود درجه تغيير كرد روسريتو بكش جلو چرا يقه لباست بازه زياد آرايش نكن شلوارت زياد كوتاه نباشه خيلي باز پوشيديا به نظرت چادر بپوشي خانوم تر نميشي منم فقط اينجور🙄🙄😏😏نگاش ميكردم.يبار هم بهش گفتم خودم عقلم ميكشه چه تيپي بزنم شما ديگه نظر نده لطفا بهش برخورد ديگه نظر نداد خداروشكرررر