2777
2789
عنوان

اولین سالگردازدواج😍😍❤❤

251 بازدید | 12 پست

سلام

خانمای باتجربه لطفا میشه راهنماییم کنید🙏

پنج روز دیگه سالگرد ازدواجم هستش من هیچ گونه تجربه ای ندارم تواین زمینه☹☹ میشه راهنماییم کنید🙏

چیکارکنم واسه اینکه یه شب خوبو رویایی درست کنم اینم بگم هنوز هیچ هدیه ای نخریدم 

اما فکراموکردم میخوام یه ژاکت زمستونی واسش بخرم چطوره؟؟🙃🙃

بهترین نیستم👻 ولی گردنم کلفته💪بهترینارومیخوام👅

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ی میز رستوران رزرو کن سوپرایزش کن برین اونجا جشن بگیرین 

Niki_joon_28 هستم نمیدونم چرا رمزم یادم رفت 😐 خط قبلیمم پیشم‌نبود 😐 بخاطر همین کاربری جدید درست کردم خواهرم ریپلی نکن اعصاب ندارم اگه میخوای دعوا کنی 😐

یه جشن دونفره بگیر چنتا دونه بادکنک هلیومی بزن کنج میزت از این شمعای وارمری بگیر یه کیک کوچولوئه دونفره   پایه واسه دوربین و عکساتون ردیف کن شام مورد علاقه جفتتونو بپز و سعی کن لذت ببرید و کلی عکس بگیر واسه یادگاری  تبریک میگم ان شاللله خوشبخت باشید 

یه جشن دونفره بگیر چنتا دونه بادکنک هلیومی بزن کنج میزت از این شمعای وارمری بگیر یه کیک کوچولوئه دون ...

فداتشم ممنون

یعنی بگم یکی از نزدیکامون بیاد ازمون عکس بگیره؟

خودتون دوتایی البته شوهرت هم تو فاز این مراسم هست من خودم 30سال ازدواج کردم امکان نداشته برام جشن نگیره شده یه کادو کوچیک گرفته من الان بچه هام هستن همیشه دوست دارم جشن دونفره باشه

فداتشم ممنون یعنی بگم یکی از نزدیکامون بیاد ازمون عکس بگیره؟

نه با همون گوشیت زاویه ای که میخوای عکس بگیریو تنظیم کن  کا موقع عکس گرفتن اذیت نشی مثلا من گوشیمو میزارم رو دسته سلفی بعد تکیه میدم به صندلی راحت عکس میندازم شما اگر مونوپد نداری میتونی بزاری رو تایمر 

خودتون دوتایی البته شوهرت هم تو فاز این مراسم هست من خودم 30سال ازدواج کردم امکان نداشته برام جشن نگ ...

اره شوهرم خیلی پایست حتی شرابم خریده دوتایی بخوریم

نه با همون گوشیت زاویه ای که میخوای عکس بگیریو تنظیم کن  کا موقع عکس گرفتن اذیت نشی مثلا من گوش ...

فکر خوبیه🙃🙏ممنون عزیزدلم