2777
2789
عنوان

ویروس جدید اومده ایا ؟

282 بازدید | 28 پست

پسرم خواب بود ساعت ۴ یهو بیدار شد و کلی بالا اورد 

زود شستم ولباسشو عوض کردم تا عوض کردم مجددبالا اورد 

اینک میگم بالا اورد کم نه ها نفسش میرفت اینقدر عوق میزد 

باباشو بیدار کردم رفتیم بیمارستان کودکان 

دکتر بهش یه شربت داد 

الان اومدیم خونه 

خوابیده 

نگرانم بازم بالا بیاره 

راستی ببخشید اسهالم شد الان 

چیکار کنم 

جایی هم نرفتیم اخه ک بگم از کسی گرفته 😔😔😔

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2803
تب شدیییییدم میگیرع حالا وایسا

اگه میدونی چیزی بگو دارو جی میده دکتر ؟؟؟

من دو تا دکتر اطفال پسرمو بردم ولی هنوزم تبداره

تازمانی که رفتارو تصمیم های ما به کسی آسیبی نمیزند ما به کسی توضیحی بدهکار نیستیم!
اگه میدونی چیزی بگو دارو جی میده دکتر ؟؟؟ من دو تا دکتر اطفال پسرمو بردم ولی هنوزم تبداره

تبشو با جوراب خیس از آب و نمک بیار پایین 

خیس کن جورابو و پاش کن نذار زیاد بمونه در بیار دوباره خیس کن پاش کن سریع تبش میاد پایین 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
2804
اگه میدونی چیزی بگو دارو جی میده دکتر ؟؟؟ من دو تا دکتر اطفال پسرمو بردم ولی هنوزم تبداره

داداشه بیچاره ی من تو تب داشت میسوخت ، ۱۱ روز مریض بود

هرچی دارو میدادیم خوب نمیشد

فقط شیاف بزن بهش و استامینوفن بدع

لامصب ویروس جدیده

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕

عزیزم ببرش دکتر حتما سرم میزنن خوب میشه

من دخترم سال پیش گرفته بود حتما دکتر و مرافبت میخاد خدای نکرده به بستری شدن نکشه

همین صب برو حتما

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار😍

دختر منم چند روز اینطور شده هفته پیش..بردم سرم زدم و امپول.دکتر نگفت ویروسه.ولی بچه های همسایمونم گرفتن حتما ویروسه دیگه🙄

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

همه ی این راهام الکیه

ویروسه اینجوریه کلا  تب پایین نمیاد

ما روشای پیاز و سیب زمینی روهم امتحان کردیم فایده نداشت

Ceeport  ❤ متاسفم لطفا منو ببخش مچکرم عاشقتم  ❤ceeport    💕سوالی در حیطه ی قانون جذب داشتین بپرسین❤💕
2805

براش برنج کته با ماست بده

24 ساعته خوب میشه نگران نباش احتمالا هله هوله ای چیزی خورده یا رودل کرده یا آلوده بوده

الان سبک شده راحت میخوابه

ظهر هم برنج کته ای خیلی نرم با ماست قاطی کن بهش بده گرم هم باشه

بی تو مهتاب شبی باز از آن کوچه گذشتم... 
تبشو با جوراب خیس از آب و نمک بیار پایین  خیس کن جورابو و پاش کن نذار زیاد بمونه در بیار ...

تب پایین میاد ولی چند ساعت بعد دوباره بالا میره میخوام بدونم اگه ویروس جدیده انتی بیوتیک نداده به کسی؟؟

تازمانی که رفتارو تصمیم های ما به کسی آسیبی نمیزند ما به کسی توضیحی بدهکار نیستیم!

استارتر حواست به آب بدنش باشه که خشک نشه

اگر دیدی اسهالش زیاده و ادامه دار شد ببرش بهش سرم بزنن

اسهال نباید آبکی باشه

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
2801