2777
2789
عنوان

ویروس جدید اومده ایا ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 28 پست
تب پایین میاد ولی چند ساعت بعد دوباره بالا میره میخوام بدونم اگه ویروس جدیده انتی بیوتیک نداده به کس ...

لعنت به این ویروسای جدید ان شاالله خدا به بچه هاتون سلامتی بده 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم جایی نرفتم اما دخترم ویروس گرفت اتفاقا به دکتر گفتم از کسی گرفته؟ دکتر گفت این حرفا چیه خانم تو اصلا بذارش تو خونه درو قفل کن روش ویروس تو آب و هواست میگیره بالاخره.

من درین تنهایی فکر یک بره ی روشن هستم که بیاید علف خستگی ام را بچرد......!

اگر فقط اسهاله مشکل فقط اینه نباید بذاری آب بدنش کم شه مرتب او آر اس بده ولی اگه با استفراغ همراهه باید مراجعه کنی پزشک.

2803

موز و سیب سبز و ماست پروبیوتیک و سیب زمینی و تخم مرغ آب پز و ....رژیم اسهال هستن من دخترم ۳ روز بستری بود همینا رو میخورد فقط😔

هرچی ویروس جدید میاد ازمن بپرسید اخه ازفیلترخونه ی ماردمیشه  وارد  خونه های دبگه میشه  اره ویروس اومده...دخترمنم وحشتناک  تب داره  و پایین‌نمیاد استفراغ و تهوع و سرفه ..‌ ددیگه بریدم  بخدااا

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
هرچی ویروس جدید میاد ازمن بپرسید اخه ازفیلترخونه ی ماردمیشه  وارد  خونه های دبگه میشه &nbs ...

سلام نامان جون، شما دخترتو برای ویروس جدید دکتر بردی؟چی ارو داده؟منم کلافه شدم از تب

تازمانی که رفتارو تصمیم های ما به کسی آسیبی نمیزند ما به کسی توضیحی بدهکار نیستیم!
2804
بردیش پیش دکتر دیگه از چی میترسی

از بیماری واسه بچم کلا وحشت دارم مریضیش داغونم میکنه

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋
اگه دکتر بردی دارو چی داده؟؟

کیدی لاکت و زینک .یا دارو هم داده واسه تهوع اسمشو نمیدونم 😶

♥♡♥♡خدای مهربونم شکرت برای هدیه های قشنگت ...خودت مراقبشون باش خدا جونم ♡♥♡♥امیرحسین قشنگم و  نی نی جدیدم 💋💋💋
هرچی ویروس جدید میاد ازمن بپرسید اخه ازفیلترخونه ی ماردمیشه  وارد  خونه های دبگه میشه &nbs ...

سللم، عزیزم برای ویروس جدیده دارو چی داده دکتر به دخترت؟؟؟؟ منودو نسخه دکتر رفتم وبهتر نشده خیلی

تازمانی که رفتارو تصمیم های ما به کسی آسیبی نمیزند ما به کسی توضیحی بدهکار نیستیم!
سللم، عزیزم برای ویروس جدیده دارو چی داده دکتر به دخترت؟؟؟؟ منودو نسخه دکتر رفتم وبهتر نشده خیلی

عزیزم ببخش این چندروز نیومدم سایت

دخترم و ۶ تادکتربردم   بهترنمیشه ک نمیشه

دخترمن آسم  داره   سرفه های وحشتناک و دیوانه کننده... هرروز داره کورتن میزن  خسته شدم دیگه ...تبشم  قط نمیشه ...موندم دیگه  بخداا😭😭😭😭

خداایااا سخت  ب وجودت و پشتیباانیت نیاازمندم اگر کمکم نکنی میشکنم ... منتظر معجزه ی توهستم البته برای من معجزه براای تو ک کاری نیست"  اللهم صل علی محمدوال محمدوعجل فرجهم "
2805
عزیزم ببخش این چندروز نیومدم سایت دخترم و ۶ تادکتربردم   بهترنمیشه ک نمیشه دخترمن آسم  د ...

عفونی اطفال ببر اگر تب مقاوم داره+بخور سرد تو خونه بخصوص موقع خواب بچه تو اتاقش روشن کن خونه رو خیلی گرم نکن و روی بخاری حتما یه ظرف آب همیشه بذار باشه تا هوا مرطوب بشه انشاله خبر سلامتیشو بدی

عفونی اطفال ببر اگر تب مقاوم داره+بخور سرد تو خونه بخصوص موقع خواب بچه تو اتاقش روشن کن خونه رو خیلی ...

ممنونم عزیز دلم 

همه دکتری بردمش  ...آسمش خیلی شدیده ...

چند روز پشت سرهم  کورتن زده بچم😢😢😢😢 تازه سرفه هاش  عادی شده   ن اینکه  قطع بشه ...تشم  همینطور...بچم  خدارحم کنه بهش  بااین داروها ...

خواهشا دعاش کن  دخترم ....ان شاالله  سلامتی عزیزانت😙😙😙