2777
2789
عنوان

ایستگاه تقویت نینی ها و مامانای زمستون 91

| مشاهده متن کامل بحث + 10237 بازدید | 204 پست
آپلود عکس
آپلود عکس
یک کیک ساده
آرد سفید 2 پیمانه سرخالی،شکر1پیمانه،روغن 1پیمانه،تخم مرغ 4عدد،جوش شیرین 1 قاشق چایخوری،بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری،وانیل نصف قاشق چایخوری،شیر یا ماست 1 پیمانه سرخالی
خودم که درست میکنم برای پیمانه این دستور از لیوان دسته دار فرانسویها استفاده میکنم و اگر در مافین بریزید 24 عدد میشود و میتوانید از کشمش و خلال بادام هم استفاده کنید یا نیمی از آن کاکائویی و من رویش گاهی گاناش میریزم ولی خود کیک ساده هم خوب است
ماست وجوش شیرین را با هم مخلوط ودر ظرفی دیگر آرد و بیکینگ پودر که الک شده
ابتدا شکر و تخم مرغ و وانیل را زده تا شکر حل شود و روغن را ریخته هم زده و نیمی از آرد و بعد ماست وجوش شیرین و بقیه آرد در حد مخلوط شدن ودر قالب چرب شده ریخته و در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه مدت زمان بستگی داره توی ظرف یک تکه یا مافین باشد چون من نصف مواد و معمولا در مافین میریزم حدود 20 دقیقه ولی حتما چک کنید چون فرها با هم فرق میکنه

CafeMom Tickers

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به به بهار جون کدبانوی هنرمند . خیلی مسقطی خوشمزه ای پختی باباااااا
کیکتم جون میده واسه عصرونه

اینم کیک دو رنگ مغز دار به مناسبت روز زن پزوندم

آپلود عکس رایگان و دائمی

آپلود عکس رایگان و دائمی

این مثل همون کیک ساده بهار جونه. فقط من سه قاشق از خمیر کیک رو با یه قاشق پودر کاکائو مخلوط کردم. اول دوسوم مواد رو تو قالب ریختم بعد خمیر کاکایویی و مغز گردو و خلال پسته هم همون موقع ریختم بقیه مواد کیک رو خیلی نامرتب ریختم روش.
خودش وقتی پخته میشه به حالتای مختلف در میاد
صدایم کن صدای تو ترانه ست.نفس های تو در گوشم کلامی عاشقانه ست
سپیده جون نصف لیوان شکر را روی حرارت گذاشتم تا آب بشه و کاراملی بشه بعد یک لیوان آب گرم ریختم توش تا شکر حل بشه و زیرشو خاموش کردم تو یه ظرف دیگه 2 لیوان آب سرد را با نصف لیوان نشاسته با یکم زعفران حل کردم صاف که شد روی حرارت ملایم تا گرم بشه و مرتب هم زدم که نبنده و بعد شکر کاراملی حل شده را اضافه وهم میزنیم زمان زیاد میبره بعد که به قوام دلخواه رسید 25گرم کره با یکم گلاب ریختم و کمی خلال بادام هم میزنیم باید روی حرارت ملایم باشه و مرتب هم میزنیم تا به قوام دلخواه برسد
اونی که ساده است توی عکس 15 دقیقه بیشتر روی حرارت بوده ولی هر دو بعد از اینکه کامل خنک بشن راحت برش میخورن
CafeMom Tickers
2810