2777
2789

خیلی کم ولی زیاد کارشون نداره من مجبورش میکنم احترامش ن بگیره

تیکر رسیدن به آرزومه 😍😢😔میشه برای رسیدن به آرزوم یه صلوات بفرستین محتاج دعای شما و کمک امام رضام😍❤️😊ممنونم ازتون مهربونا💞🤗تیکر هدفمم هست😉گروه قرمز😬😳😟وزن اولیه 90 با قد 175😢😭😭وزن الان 86😔😔 وزن ایدآل 60😍😍 با یک اراده نیرومند، شرایط دیگر اهمیت چندانی ندارد ☹️من میتونم چون یه دختر کــــــوردم 😍😍پرچم کوردا بالاس.. به امید خدا هم واسه هدفم هم درست شدن زندگی منو همسرم... ایشالله که غصه تو زندگی هیچ کسی راه پیدا نکنه و هیچ زنی حسرت مادر شدن به دلش نمونه و هیچ پدری شرمنده ی زنو بچش نشه و هیچ جوونی محتاج دیگران نباشه واسه همه ی اینا یه صلوات دیگه هم بفرستین شما که زحمت کشیدین تا پایین اومدین و در آخر دوتا صلوات واسه سلامتی امام زمانمون بفرستیم هرچند گوشه ایی از بی انصافی ما بنده هارو نمیگیره ولی باز خودش کلی هست ❤️ اینم بگم هنوز مدرسه میرم 😬 ازدواجم کردم ☺️و عاشق شوهرمم😍😘 ای بلای تو به جانم که تو جانی و جهانی😘👑

هواشون رو که خیلی داره منم حساس نیستم که اعتراضی کنم بالاخره من نبودم ولی اونا بودن

دوستان گلم شیرازی هستم دیگه نپرسید کجایی هستی😘تیر 98:سلام خدا جونم ممنون که میخوای این ماه بعد چهار سال بهم نی نی بدی😘و تیکرم رو واقعی کنی.دوستت دارم.😘 31 مرداد:یک هفته قبل موعد بعد دو ساعت بی بی یه هاله خیلی توهمی انداخت😬.3 شهریور:میدونستم این ماه میخوای یه بچه سالم و صالح بهم بدی.عاشقتم خدا جونم.خودت ازش محافظت کن سالم بیاد بغلم😍26 شهریور:خدا جونم ممنون که صدای قلب عشقم رو شنیدم عاشقتم خدا جونم چجوری شکرت کنم😄.1آبان سونو nt الهی قربون دست و پای کوچولوت برم مادر با دیدنت قند تو دلم اب شد.خدایا ممنونم ازت❤16آذر سونو انومالی:👧دختری دارم با چشمای مشکی،پیرهن گلدار دومن زرشکی،دختر من صد قل هو الله داره،چشم سیاش هزار ماشالا داره ،خدایا شکرت بخاطر سلامتی عزیز دردونم😇1 دی:سلام مامانی قشنگم اتاقت مبارکت باشه الهی دورت بگردم💋.14 دی:امروز حرکاتت رو بوضوح از رو شکمم دیدم فکر کنم خیلی گرسنه ای که چند تا ضربه محکم به مامان زدی چراغ خونم.دردت به جونم.خدایا روزی هزار بار شکرت میکنم💞

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون اندازه که ی خانواده باید هوای همو داشته باشن من خودمو جدا از خانواده اش نمیدونم خانواده شو مثل خانواده ی خودم میدونم واسه همین خداروشکر تا الان مشکلی نداشتیم شوهرمم همین حسو نسبت به خانواده ی من داره.

دانلود نمونه سوالات استخدامی و پروژه های دانشجویی و ....  http://file-marketing.blog.ir

خوبه ،سعی میکنه رسیدگی کنه واقعا، ولی نه جوری که خودمونو فدای دیگران کنه

درواقع هرکسی سرجای خودش قرار داره ،و سعی میکنی حق فرزندی رو به بهترین نحوی تا اونجا که میتونه بجا بیاره،خداروشکر

اه همیشه نوکر اوناس 

حالم بهم میخوره، دیشب کلی بغض کردم و هیچی هم نمیشه بگم 

اینقدر ک برای اونا با جون و دل کار میکنه و دل میسوزونه حد نداره 

من نمیگم انجام نده، اما از وقت و حق من نزنه

از ته دل جوری دلسوزی میکنه ک نگو

کارایی میکنه ک برا من ب زور میمنه

خانواده شوهرم از شوهرم خیلی حساب میبرن چون پسر اول هستش و این خوشبحال من شده چون هیییییچ وقت ماد و خواهرش جراتشو ندارن از گل نازک تر بمن بگن و اگه بگن شوهرم بدور از چشم‌من برخورد میکنه باهاشون..یکبار اینجور شد و چندماه بعد بهم گفت که باهاشون برخورد کرده و اونجا بود که فهمیدم پس بگووووو مامانش میخواست ازدلم دراره واسه این بوده

بهترین چیز درباره من تویی..♡
اه همیشه نوکر اوناس  حالم بهم میخوره، دیشب کلی بغض کردم و هیچی هم نمیشه بگم  اینقدر ک بر ...

اوف دقيقا مثل شوهرمن😑😑😑😑

"درد" يعنى غم دارى بخندى به روت نيارى! "درد" يعنى دورت شلوغِ و كسى ندارى! "درد" يعنى تو خاك خودت غريبِ ديارى! " درد" يعنى شرمنده سفره ى بچه هاتى! "درد" يعنى بدهكار عمر و لحظه هاتى! "درد" يعنى دلتنگ دليل خنده هاتى! درد نون و درد بى عارى!! دردى كه از آشنا دارى!! درد بيخوابى و بيدارى!! باور اينكه خيلى تنهايى...وصله ناجور دنيايى...عمرىِ بيخودى تو رويايى...وقتى كه دست بسته نشستى و خسته اى! حتى به غصه هات وابسته اى!! زندگى تو اين شرايط يعنى "درد"!!! من "درد" مشتركم منو فرياد كن!! همدرد اگه نيستى گاهى ازم ياد كن!! من از خودم بريدمو به انتها رسيدمو از هر غريب و آشنا پُـــرم!!!😔😔😔